Борисов пресметна колко са издънките в ГЕРБ – 5% на 3000 души

1804
Борисов пресметна колко са издънките в ГЕРБ – 5% на 3000 души
Снимка: БГНЕС

Мисля, че се справяме добре, много добре. Нека спечелят три мандата и те и тогава ще им гледам сеира. Това заяви премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов относно третото си управление, визирайки поредната порция карикатури по негов адрес и как отново е в 3 "Б" клас.

Мога да кажа, че и в шоуто има некачествени хора, но демокрацията е това – като не ти харесва нещо, превключваш на нещо друго да гледаш. Имаш 100 дни спокойствие и след това почваш да консумираш и то с пълна сила проблемите, каза премиерът пред bTV по адрес на оформящата се нова партия на Слави Трифонов.

Има понякога някакви идиоти, които ни връщат в изходна позиция, но това е животът

Това заяви премиерът Бойко Борисов в коментар за първите 100 дни от третото си управление. В типичен стил Борисов си писа отлична оценк...

Ще му дам на уважаемия г-н Трифонов да изброи трима души, за които да се подпише, че няма да го издънят. Статистиката казва, че 5% от 3000 души са издънка, каза лидерът на ГЕРБ по отношение на партийния облик. И влезе в детайли за Лазар Влайков – Борисов не можел да отрече вина, изключван е Влайков през 2008 година от ГЕРБ, но след това местните организации се застъпват, почват да се молят и се връщат такива хора. Това никъде не може да се изкорени – вижте какво се случва в САЩ, там всички шахти са наводнени – значи по пътя на неформалната логика всички американски кметове трябва да си отидат, изрази политическата си визия Борисов, обръщайки внимание на ураганите "Харви" и "Ирма". Има една мръсна пяна, която се събира и много е трудно да се очистиш от нея, каза лидерът на ГЕРБ.

За "Суджукгейт" и Живко Мартинов Борисов коментира само, че е благодарен на Facebook, защото там идвали много сигнали и можело с такива като Мартинов да се действа. Разправата е пълна – не е партиен лидер, не е в партията, с шест обвинения е, добави премиерът. И се заяде с Корнелия Нинова – моят депутат за "Суджукгейт" вече го няма и е с обвинения, нейният за купуване на гласове в Асеновград си стои (бел. ред. – Манол Генов, който е с официално обвинение), това е разликата.

Не искам да се заяждам – така Борисов коментира темата "Цанков камък". Той се оправда, че през първото му управление държавата е додала 10 млн. лева, за да не остане язовирът паметник на глупостта. Пълним го, празним го – след една година се пука, пак го празним, поправяме, пълним. Вместо 2000 години, ще ни трябват 3000 години, но тогава българите ще имат едно функциониращо предприятие. Като дойде, ще го питате кой даде хидроинженерната мисъл за този язовир, измъкна се Борисов относно създаването на проекта. Защо за 80 мегавата мощност се дават толкова пари, попита лидерът на ГЕРБ.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛИТИКА:

"Асен Василев прибра 5,4 милиарда лева от енергетиката": Делян Добрев пак раздава присъди

Борисов: ПП фалшифицират документи, ще работя с тях само при доминираща роля на ГЕРБ

“Ченгеджийки номер“: Кирил Петков с първи коментар за фалшифицирането на документи

Главчев без заплата като външен министър, от каква сума се отказа

Ваня Григорова обвини Корнелия Нинова в манипулация

Бюлетините на вота за НС и ЕП - с различен цвят: Говори шефът на ЦИК

Симеон Славчев ще води листата на ляво-патриотичната коалиция „БСП за България“ в Разград

Атанас Атанасов: Готови сме да преговаряме отново с ГЕРБ, но без Пеевски на масата

Окончателнa подредба: Нинова води в две листи за НС, Вигенин е водач на листата на БСП за ЕП

ГЕРБ: ПП-ДБ късат мостовете за разговори след изборите

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Политика