ЦСКА към феновете: Искаме любов, не агресия

7045
ЦСКА към феновете: Искаме любов, не агресия
Снимка: БГНЕС

Волейболен клуб ЦСКА осъди вандалските прояви на феновете по време на третия мач от финалната серия в дамското първенство между "червените" и левски. припомняме, че ултраси на двата тима се сбиха пред зала "Христо Ботев", като потрошиха всички прозорци и заплашиха здравето на случайни минувачи. Ето позицията на "армейците":

ВК ЦСКА има привърженици в цяла България, които с любов подкрепят всички състезателни прояви на червения клуб, за което им благодарим!

Състезатели, треньори и ръководители на ВК ЦСКА се разграничават и не одобряват проявите на феновете на ВК Левски и ВК ЦСКА, които доведоха до тревожен инцидент пред зала „Христо Ботев“ по време на финалния плейоф между отборите на ВК Левски и ВК ЦСКА на 07.05.2014 г. в зала „Христо Ботев“.

Уважаеми фенове, Вие показахте на всички в България през последните години как се обича и подкрепя любимия отбор в трудни моменти за клуба. Призоваваме Ви към спортсменско поведение и толерантност към противниците ни. Нека спортните терени да не се превръщат в арена на негативизъм и агресия, която може да е заплаха за здравето за всеки човек.

Ние имаме нужда от Вашата истинска подкрепа изпълнена с радост и любов!

ВК ЦСКА се разграничава от пристрастните внушения на някои, че единствено волейболната публика на ЦСКА има вина за възникналия инцидент и се обръщаме към държавните институции отговорни за реда и безопасността на спортните мероприятия, да разследват този тревожен инцидент и да накажат виновниците за него. По такъв начин всеки един състезател и зрител на състезанието ще бъде спокоен, че няма да се случват такива инциденти на и извън спортните терени.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com