Федерацията се събира да решава за националите

42480
Федерацията се събира да решава за националите

Тежко събиране планира Българската федерация по волейбол в скоро време. Централата трябва да изчисти проблемите с мъжкия национален отбор и да реши съдбата на италианския селекционер Камило Плачи.

Най-вероятно това ще стане след приключването на Световната лига за държавния ни тим. Първоначално събирането трябваше да е тази седмица, но ще се отложи заради и без това напеченото положение в тима. Плачи върна разпределителят Георги Братоев за мачовете с Русия в събота и неделя в зала Арена Армеец. Братоев не замина за Русия, САЩ и Сърбия заради шумен конфликт в треньорския щаб. В съблекалнята също има противоречия, но засега това остава локален конфликт.

Алексей Вербов:Трябва да вземем 6 точки от България

Националният отбор по волейбол на Русия е амбициран да запише две победи в София, при това с 3:0 или 3:1. Такава заявка дава либерото н...

Още преди турнето, в началото на юни, президентът на федерацията Данчо Лазаров обеща събиране и решение за подготовката на тима за световното първенство през септември и рокади в състава и щаба.

От 10 мача България има 9 загуби в Световната лига. За мястото на Плачи вече се спрягат имената на Пламен Константинов и бившия национален треньор Мартин Стоев, който е по-вероятно да смени Плачи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com