X
 
 

Любо Ганев представи книгата си

1880 0
photo of Любо Ганев представи книгата си
Снимка: БГНЕС

След като излязоха книги за Христо Стоичков, Стефка Костадинова, Валентин Йорданов, дойде и моят ред. В книгата съм представил моя начин за разбиране на живота. Има доста снимки, които не са виждали бял свят, както и много забавни истории. Това коментира волейболната легенда Любо Ганев, който представи книгата си на Панаира на книгата в НДК, предаде БГНЕС.

„Когато прочете редовете, който ме познава, а и този, който не ме знае, ще му е забавно“, убеден е спортистът.

Книгата обхваща целят професионален живот на Любо Ганев – от славните мачове с ЦСКА досега като бизнесмен.

„Един от основните мотиви да я напиша, с помощта на авторите Владимир Памуков и Тодор Шабански, е да оставя наследство на младите, да им кажа, че с желание и труд, всичко се постига. Надявам се всички млади хора, които искат да се занимават със спорт, книгата ми да им помогне“, каза бившият волейболист.

В края на годината е моментът за равносметки. Любо Ганев определя изминалата година като успешна в личен и професионален план.

Изпращаме много успешна година за българския волейбол. Бяхме домакини на Световно първенство съвместно с Италия. Направихме един прекрасен шампионат. Похвалиха ни всички деятели в Международната федерация. За съжаление като отбор не можахме да постигнем целите, които си бяхме поставили. Жените изпълниха задачите и влязоха във Волейболната лига на нациите през 2019 година. Надявам се следващата да ни донесе още повече успехи – имаме европейски първенства за мъже и жени, за младежите на Мартин Стоев, от които се надяваме да вземат медал“, пожелава си спортистът.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители