Мартин Стоев: В конкурси не участвам! Не са ме канили за селекционер

83955
Мартин Стоев: В конкурси не участвам! Не са ме канили за селекционер

Бившият селекционер на националния отбор на България и настоящ старши-треньор на шампиона на Румъния Томис (Констанца) Мартин Стоев остана изненадан, че е спряган за бъдещ наставник на държавния тим.

Вчера Камило Плачи подаде оставка като наставник на мъжкия тим и от БФВ обявиха, че до края на двубоите от Световната лига тимът ще бъде воден от Найден Найденов, а по-късно ще решат, кой да е новият селекционер, като избора ще бъде направен между Пламен Константинов, Мартин Стоев и Найден Найденов.

Найден Найденов: Дано да се вдигнем срещу Русия

Найден Найденов бе много изненадан от напускането на Камило Плачи. В така създалата се ситуация се наложи Наката да води националите в ...

"От медиите разбрах, че съм един от тримата кандидати заедно с Пламен Константинов и Найден Найденов, които са спрягани за бъдещ селекционер на националния отбор от Българската федерация по волейбол (БФВ). Аз обаче документи да участвам в такъв конкурс не съм подавал. В конкурси не участвам! Смятам, че достатъчно съм доказал качествата си като треньор. Не съм и получавал покана от БФВ да стана селекционер на мъжкия национален отбор. Никой от там не ми се е обаждал. От вчера съм на почивка на морето", заяви Мартин Стоев.

Sportal.bg.

 

 

Любо Ганев: От Константинов и Стоев, по-скоро съм за Пламен

Пътят на Пламен Константинов за поста селекционер на националния отбор на България по волейбол е разчистен. Стори го довчерашния старши...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Волейбол