Сърбин, турчин, руснак и албанка ще съдийстват в София

8622
Сърбин, турчин, руснак и албанка ще съдийстват в София

Александър Павлов (Русия), Омари Рудина (Албания), Боян Бардич (Сърбия) и Кайя Ебру (Турция) са съдийте, които ще свирят квалификацията за Европейско първенство в група Д, която е в София, обяви сайтът на Европейската конфедерация по волейбол (СEV).

България е в група с Португалия, Азербайджан и Гърция. Турнирът е от 22 до 24 май в зала "Христо Ботев". Първият мач на нашите е на 2 2 май срещу Гърция, на 23 с Португалия и най-тежкият е на 24 май, с Азербайджан.

Елица Василева днес има рожден ден

Волейболната националка Елица Василева днес има рожден ден и навършва 24 години. Купонът обаче се отлага, тъй като "лъвиците" са на лаг...

Основните ни съпернички - азерките, се подготвят за спечелване на квалификацията. Нашите пък се подготвят физически и технически и още нямат тактика, както разкри капитанът на националките Страшимира Филипова.

Чакат си старши треньора Владимир Кузюткин. Най-после, тази вечер, около 21 часа руснакът ще кацне в София, с работна виза в ръка. За два дни той ще трябва да определи състава и да направи тактиката на тима за първата контрола на дамите срещу Холандия , в петък.

След квалификацията в София националките имат още един турнир, за класиране на Европейско първенство, който е в Баку (Азербайджан) от 29 до 31 май.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com