Дори Big Brother може да падне още по-ниско – с Динко

34068
Дори Big Brother може да падне още по-ниско – с Динко

Човек и добре да живее, Big Brother го настига. Или поне така е в България. Колкото и да се пазиш, колкото и да не гледаш, да не четеш, все някой ще изкоментира и ще дочуеш нещо. Така и аз дочух – че Динко Вълев е влязъл в прословутата къща на поредните "най-желани" (най-желани да не бъдат никога виждани) випове-дзвезди.

Лансирането на Вълев от поредния широк телевизионен формат е не просто пошло – то е директна заплаха за националната сигурност! Защото тезите на Динко са тези, които подкопават устоите на нормалната държава. Например – че трябва такива като него да вземат правосъдието в свои ръце, а не овластените от народа институции. Че трябва да мразим някого само заради изповядваната от него религия или произхода му. Че първият ни аргумент, за да сме "успели", са юмруците.

Ето ги всички участници в Big Brother: Most Wanted

Big Brother: Most Wanted вече е факт, а най-известната Къща в България се напълни с най-желаните риалити звезди. Победителят в първия ...

Динко Вълев трябва да получава медийно отразяване само в следния аспект: "Известен е в Ямбол с прякора си Бозавия и е разследван за данъчни престъпления. Той е свързан непряко с Петър Низамов-Перата чрез Гана Желева, която за известен период от време е съдружник на Динко във фирма "Трансинсс". Известна, съзнателна част от живота си Желева прекарва "на един адрес" с Камен Желев, син на бившия общински съветник в Ямбол Георги Желев и лидер на организираната престъпна група "Рижите", която се занимава с рекет и събиране на дългове". При тази информация е напълно ясно за какво може да е единствено пример Динко. На който не му е ясно, да гледа Big Brother и простотиите на оскотелите за пари "дзвезди".

Ще кажете защо пък само Динко, а не и другите в тази къща? Тяхната саморазрушителност е просто едно ниво по-надолу - те вредят предимно на себе си. Но всички заедно в тази "къща" и самото предаване са един безподобен срам. Продуцентите му дали дават и биха дали на децата и внуците си (нямам идея кои са продуценти и не искам да знам) да гледат това ... нещо?

За тези неща трябва да се говори, но трябва да има как и да се отървем от ефекта им. Всеки си има свой начин – важното е да не губим способността си да правим разликата кое излиза отвъд всякакви граници на приемливото! Защото, за да триумфира злото, е достатъчно добрите хора просто да не правят нищо.

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

А защо Малкович не постави "Под игото"? Ще се съизмери с "Хъшове"

Случаят Даная или защо моралът е най-важен за едно общество

Завръщането на легендарния лечител и мъченик Мангъров

След интервюто с Диков: 3 въпроса, които Кирил Петков е добре да изясни

Главчев: Когато името е точно това, което си представяте

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com