Гарант да не се върши работа - Слави Трифонов

23762
Гарант да не се върши работа - Слави Трифонов
Снимка: ПП "Няма такава държава"

Аз искам да свърша работа, ако мога - лайтмотивът на прословутото интервю на Слави Трифонов пред БНТ. Не е важно какво обещаваш, а какво вършиш. Истинска панорама!

Да, какво вършиш е най-важната работа. Защото точно това показва какъв си.

Да видим сега какво свърши Слави Трифонов. В рамките на два парламентарни избора стана първи. С двама депутати повече, но пръв - което носи тежест и отговорност. Когато си пръв, ти си най-отговорен да намериш начин. Слави Трифонов не го намери - България влезе в КОВИД криза, влиза в проблеми с мигрантите и в задълбочаваща се социално-икономическа криза без редовно правителство. И политическата мъдрост беше да се намери начин сега, веднага - преди тези кризи да са се разгърнали непоправимо. Това свърши като работа Слави Трифонов.

Но няма как да му се сърдим - Бойко Василев все пак не го попита как смята, че върши работа, с човек като Петър Илиев или като Пламен Николов? Първият никога няма да си признае преписа ли между 40 и 80 страници в книгата си?! Вторият вървеше напред с докторската си дисертация, а чак от Австрия дори поправиха нещата, като във вица с компютрите и компотите между България и Япония. Дори и това не е изненадващо - защото Слави Трифонов избуя в политиката си с референдума си за мажоритарна система, но не успя с хората си да начертае карта на тази система, която да отговаря на тази на България - СПОМНЕТЕ СИ ГО ТУК! Така ли се върши работа?!

Чудесно е също, че Слави Трифонов слуша експертите. Дали послуша проф. Андрей Чорбанов, след като каза, че се е ваксинирал срещу КОВИД? Защото няколко часа преди интервюто на Слави пред БНТ, професорът каза следното пред Mediapool: "Прекаралите заболяването имат траен имунитет и нито се заразяват, нито предават заболяването". Защо тогава прекаралият КОВИД Слави Трифонов се ваксинира след това срещу КОВИД? Не повярва ли, не се ли довери на експерта, който е лице на здравната политика на собствената му партия? Как стана така?!?!?!

И един последен, експертен въпрос. Слави Трифонов не харесва ултиматуми, но вярва на експертите. Кирил Петков експерт ли е? Тогава защо не е харесал неговото "или-или", като експерт? Заради един "АЗ", който накрая се оказва най-важен, със сигурност по-важен от СУВЕРЕНА?!

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Само 10 магистрати да са с мафията? Може, ама надали

Всичко, което може да се направи за 15 хил.евро на месец

Голямата драматична промяна: ГЕРБ се заварява за абсолютната власт

Иран срещу Израел: Засега вълкът е сит, агнето – цяло

Ситуацията е "подръж малко тая контрабанда, избори идат"

За всички има място под Феномена. В скута му - тоже

Завръщането на Борисов и Пеевски, в сглобка N2

Режим "ротация": Държавата-пумпал, завинаги въртяна без промяна

"Перфектният полицай" и неговите неприятели: войната между ГЕРБ-ДПС и ПП-ДБ ескалира

Разглобка: "Турски поток" пресъхва за пред хората

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com