Кой се изпусна в гащите - не бях аз, не бяхме ние (Видео)

7715
Кой се изпусна в гащите - не бях аз, не бяхме ние (Видео)
Снимка: БГНЕС

Не аз бях причина за назначението на Делян Пеевски за шеф на ДАНС - това беше политическо решение на партиите в управляващата коалиция (бел. ред. - БСП и ДПС). Така, за пореден път, бившият премиер Пламен Орешарски не намери вина в себе си за един от най-скандалните управленски актове в историята на България.

Коментар на редактора

Бойко Борисов тренира усилено ролята на лъжливото овчарче

Борисов е заприличал на палячо. Тези много силни думи буквално изстреля бившият председател на Вътрешната комисия и депутат от ДСБ Атан...

Не бях аз - аз съм технократ! Не бях аз - аз съм експерт! Не бях аз - аз не съм политик, но съм премиер! Не бях аз - аз бях под чехъл, а там е топло и уютно, малко миризливо, но по-добре така, отколкото без никакво топливо!

Не бях аз - това всъщност е любимата черта на българина! Като почнем от нивото на Орешарски, Борисов, Станишев, Костов и стигнем до последния Ганчо, който не пропуска нито една бира и неговата половинка Ганка, която не пропуска нито едно молче. Не бях аз - не искам да поема своята отговорност. Не бях аз, дето цъкнах на поредната глупост за Митьо Очите, вместо да се заинтересувам, че главният прокурор на България не иска да даде отчет докъде я докара в откриването и осъждането на престъпниците, откраднали 4 млрд. лева от джобовете на всички българи. Не бях аз, който му писна интересът на потребителите да е насочен към несебърска мутра, а не към Наталия, която е родила четири деца, дала е четири шанса на България да обнови кръвта си с нещо по-добро, но може тези шансове да не бъдат реализирани, защото майка им трябва да се бори за здравето си и трябва да помогнем! Не бях аз, който се възмущавам как два дни цяла България "я занимават" с паркоместата в Слънчев бряг, но не пропускам да цъкна всяка новина за таксата за паркиране там и дали са сложили нова бариера пред "4 you". Не бях и аз, който се възползва от тези "моралисти", за да трупа трафик, успокоявайки се, че същите тези хора може пък да видят, да прочетат, да проявят интерес към ТОВА, към ТОВА или ТОВА - към стойностното на света!

Не бяхме всички ние, които затворихме очи за ценното и ги обърнахме към пошлото. Друг беше - същият, който няма дори да стигне до края на този текст. За него, за тях, за нас, за моето АЗ - поздрав:

Чалгата никога няма да си тръгне от "Шоуто на Слави"

Президентът е поискал въпросите на референдума на „Шоуто на Слави“ да се обявяват за противоконституционни, а не е поискал ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com