X
 
 

Крокодилските сълзи на Цветан Цветанов за справедливостта

10509 38
photo of Крокодилските сълзи на Цветан Цветанов за справедливостта
Снимка: БГНЕС
Знаете ли откъде идва изразът "крокодилски сълзи"? Популярната версия е, че когато крокодилът яде жертвата си, той плаче заради деянието си. Всъщност най-големите влечуги на планената плачат, защото трябва да разтворят излишните соли в организма си. С течността, която излиза от очите им, излизат точни тези соли. Сълзи, но не от жал, а от чисто физиологична нужда на организма.

Не знам със сигурност дали в последния ден на месец май бившият вътрешен министър и втори човек в ГЕРБ Цветан Цветанов проля сълзи в студиото на Нова телевизия, защото се разчувства или защото имаше нужда да изхвърли излишните дози популизъм от политическия си организъм с цел облъчване на телевизионната аудитория. Знам обаче, че тези сълзи показват лицемерие.

Цветанов в "Шоуто на Слави": Няма нищо договорено между ГЕРБ и Слави Трифонов

Няма нищо договорено между ГЕРБ и Слави Трифонов. Това заяви в "Шоуто на Слави" председателят на парламентарната група на ГЕРБ и замест...

Защо се разплака Цветанов? Простичко казано - заради съдебната ни система. Дословно, с негови думи: "Знаете ли кога действително си изпуснах нервите и може би съм обидил г-жа Мирослава Тодорова, за което се извинявам? Но направих среща с една жертва и то, всъщност, цялото ѝ семейство (бел. ред. - семейство Анчови). 98-ма година семейството било похитено и двете дъщери на това семейство бяха изнасилени от тази група, която прави въоръжен грабеж. С нея са блудствали, с майката, а бащата са го пребили почти до неузнаваемост. Това дело, когато започва, се гледа 25 заседания от уважаваната от мен г-жа Мирослава Тодорова. На 25-тото заседание тя преценява, че тряба да го прехвърли към военна прокуратура, защото това дело – в групата (бел. ред. – грабители и похитители) има един полицай. И тогава ... Аз искам просто вие да се срещнете с това семейство, защото те няма да влезнат в ефир, защото това е било преди над 20 години. Само да ги чуете и тогава ще видите как ще си формирате вие мнение, как ще застанете тук в студиото".

Само че г-н Цветанов, умишлено или не - аз вярвам в първото, премълча няколко детайла от целия случай. А Дяволът се крие в детайлите!

1. Цветанов не уточни, че делото не е водено от самото начало от Мирослава Тодорова. То идва при нея през 2004 година, след като през 2003 година влиза в съда, при съдия Десислава Атанасова, но тя не му дава ход. Тук нека обърнем внимание, че се стига до съд ШЕСТ ГОДИНИ след самото престъпление. Кой трябва да докара нещата до съд - МВР и прокуратурата, естествено.

Цветанов назначил кумицата си за зам.-министър на спорта

Оказва се, че новият зам.-министър на спорта Ваня Колева е кумица на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, пиш...

2. Делото бива прехвърлено на Военния съд, защото един от обвиняемите е бил полицай в момента, в който е станало престъплението. По закона по това време това означава, че той трябва да бъде съден от военна съдебна структура. Само че има още една много важна подробност - в обвинителния акт не е упоменато, че въпросният човек е полицай и съдия Тодорова го разбира чак когато адвокатът му поискал да се съберат доказателства, че клиентът му е бил дежурен в полицията при извършването на престъплението. В момента на това искане въпросният човек вече не е бил полицай. Ако обаче делото е продължило в обикновен съд, след като се установи, че обвиняемият е полицай, това би било основание за процедурно прекратяване на делото! Самата Мирослава Тодорова го казва в интервю за Mediapool отпреди 5 години и уточнява, че е питала МВР дали е вярно, че обвиняемият е полицай! На МВР са му трябвали ТРИ МЕСЕЦА, за да отговори утвърдително! Тогава тя прехвърля делото - за да не стане така, че то да бъде прекратено заради закона. Закон, който, както всички закони, се гласува от политици - Цветанов е политик, между другото. И, разбира се, да добавим, че Военният съд оправдава обвинените по делото "Анчови" - не Мирослава Тодорова! Чак ВКС накрая постановява 10 години затвор за обвинените - 18 години по-късно! В затвора влизат само двама - Димчо Димов, който е и въпросният полицай и Борис Маринов, тъй като другите не могат да бъдат открити.

3. Още при внасянето на обвинителния акт НИТО ЕДИН от обвиняемите не е обвинен в изнасилване! Иззет биологичен материал, с който може да се докаже изнасилване, изчезва незнайно как като доказателство. Сигурно съдът се грижи за съхраняване на доказателства и сигурно съдът пише обвиненията, а не прокуратурата и МВР!

При тези много съществени детайли как ще си формирате ВИЕ мнение, уважаеми читатели? И какво ще ви е мнението, след като Цветанов беше съден от Мирослава Тодорова за клевета, но не се яви на делото и то беше прекратено по давност, след като той получи депутатски имунитет заради влизането си в 43-тото Народно събрание? Моето е категорично - всяка дума на хора като Цветан Цветанов и като тези в парламента и правителството, въобще на политиците, трябва да бъде проверявана под лупа, преди да им се има каквато и да е вяра! И се надявам искрено, че поне в някой друг живот действително ще има истинска справедливост за всички наши политици, загробили живота на поколения българи - и леви, и десни, и средни, и всякакви!

ГЕРБ внесе поправките за 100% мажоритарен вот

Парламентарната група на ГЕРБ внесе наново законопроекта си от предишното Народно събрание за въвеждане на 100% мажоритарна система за ...

Автор: Ивайло Ачев

Actualno.com

Етикети:

38 Коментара

Кафене

Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 18 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Реве за още апартаменти утре гласувайте пак за Герб
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Октомври 17 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  А , че тази съдийка е подобен човешки отпадък като цц в това не бива да има никакво съмнение. Колко ли пъти са се засякли на някоя софра ? Най малкото поне веднъж. С какво ли преяде цц за сметка на Народа за последно ? Просто някакви фракционни борби на АНТИНАРОДНАТА КЛИКА 10 11 1989.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Октомври 16 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Сетих се и още нещо , колко грозно направо уродливо куртоазно нещо е съществото м. драганова от вътре . същата е либерастка , тя изцяло подкрепя политиката на Хемафродита меркел дето хвалеше под път и над път борисов бойко. Добре и дойде момента герб да направи коалиция с АНТИ Атака и п.ф. Те сега със сигурност не са либерасти/ки и логично би било м. драганова да бъде против тази коалиция като либ виж още ›› ерастка. Логично , но за хора , не за герберасти/ки.
 • Анонимен 16.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  А бе Олигофрен ,Марги Драганова пише пъти по-интелигентно и аргументирано от тебе! Държиш се като дърт недоклатен партиен секретар,на който са му отнели правото да си пише доноси и избива своята непълноценност !
  : 5 !
 • Октомври 16.2 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Ама кое и е аргументираното бе дебил ? За това да пише колко е лош Социализма , а същевременно ако се извърши лустрация то герб ще трябва да се саморазпусне бе. Това ли са и аргументите. А , отделно аргумент и морал означават 2 различни неща , но за Хора , а не за герберасти/ки като вас.
  : 5 !
 • Анонимен 16.3 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  По вкички нормални държави комунистическия режим е обявен да престъпен! Дебила си ти ,дето плачеш че не са те оставили през социализма да си пишеш свободно доносите и всички да си "съобразяват "с теб,низка подла продажна душичка...
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Октомври 15 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Никой не е карал насила красимир велчев да влиза в Бкп. то собственоръчно е написало Молба , имало е 2 Гаранти . Лица гарантиращи , че к.в е достоен да влезе в Бкп. Така и същото нещо после се отрича. Има право , но моралният се отказва от политиката в този случей презряно нещо м. драганова , а не приказва / ТЕ комунистите/ , а Ние комунистите. Те за това са и ПЪЛНИ ДЕГЕНЕРАТИ/КИ всичките до един. виж още ›› Човешки нищожества , но успешно воюващи срещу нас Народа на България и самата България със съдействието на ачево и ризовоподобните. И печелят.
 • Анонимен 15.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  До 1989г. всички назначения в държавата се правят от БКП. След 1989г. тази мафиотска мрежа продължава да управлява държавата и всичко се случва по нейна воля. Така че, когато престъпници, полиция, прокуратура и съдии са свързани по този принцип, не може да се очаква нещо друго.
  : 1 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Октомври 14 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Другото щатно татулно марги драганова пише за морал от фейсбук. Какъв морал може да има лице представящо се за антикомунистка да подкрепя потомственият член на Бкп / Дегенерат/ борисов бойко ? Ами никакъв разбира се. Както и потомоственият член на Бкп цецко цачев/а ?./ Дегенерат ? Хайде пишете , злобейте , НО ФАКТИТЕ СА ФАКТИ.
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Октомври 13 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Щатният гербераст 11.2 е ПЪЛЕН ДЕБИЛ и никога не ми отговаря директно. Аз му пиша вече 3 път , че Олигофрен от неговата ръка и на подобните му е чест за мен , НО НЕ И ОТ Хора , той пак не може да схване дебелата разлика между гербераст/ка и човек. Много обича с Президента Путин като е натясно да цака , но това е безсилие. Значи излиза , че не може да си срещу герб и да не си платен с рубли. Странн виж още ›› о ама онова нещо теменужка/ то е татулка/ подписва договори с Милер , не Октомври.
 • Анонимен 13.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Аз пиша от Мое име и ти отговарям директно на тебе...че си Олигофрен! Така че приемай си с чест диагнозата! И въобще ,кой те е излъгал ,че трябва да си използваш форума ,че някой да си пише "директно"с тебе! ГЕРБ са избрани трети мандат с гласовете на българския избирател! Кой си ти безроднико,който откровено мрази България ,да коментираш българския избирател,камо ли да говариш от името виж още ›› на ...Народа ! Олигофрен...
  : 3 !
 • Октомври 13.2 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Благодаря и да не се поатваряме , но при гласували около 50 % то Бандата ти герб взима около 22%. Това прави не повече от 15 % от гласовете на Народа , татулисте. Ние обаче не знаем колко е реалният процент купени гласове. Дебиле няма да ти обяснявам какво значи купен вот трябва да знаеш , но в тези 15% той е най малко 5%. цц/подобни Нищожества
  : 5 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 12 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Ето ви днешната действителност! Няма по-голямо дебелоочие, наглост и простащина, един престъпник, мафиот и комунист- цвъко- да ни поучава!??? Вместо да си сърба постната чорбица в затвора зад решетките на единична килия -изолатор до живот, тоя престъпник, коментира със "съчувствие" състоянието на пострадало семейство, в чието престъпно деяние и самият той косвено или пряко има пръст! Так виж още ›› ъв човек какво заслужава? Според мен една "Грамада", той и неговите авери от герберастката клоака, както и техните учители от бспарската такава, ако се сещате какво имам впредвид!
 • Анонимен 12.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  На Борисов и Цветанов им стига само това,че треснаха Геронтофилната Столетница ,която е антибългарска мародерска партия! Колкото повече комунистите са далеч от политиката ,толкова по-добре за България! До тогава,свиквайте да гризкате дръвцето...
  : 4 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Октомври 11 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Щатният гербераст с този аватар ми пише , че за мен е било чест да ме наричат олигофрен . то е пълен дебил както и всеки гербераст/ка. Не , г*Д , от такива като теб е чест да бъда наричан олигофрен , а не от хора . После то говори , че тази е съдийка на мафията. Ама коя мафия ? Пакистанската , Юарската , коя мафия ? Мафията 10 11 1989. Е много ясно , че е така , но цц от коя Мафия е ? От мафията н виж още ›› а Еквадор ли ? Не от Мафията / кЛИКАТА Врагове на Народа 10 11 1989.
 • Октомври 11.1 Октомври преди 11 месеца Профил на трол?
  Аватарът е този , възможно най дебилският. Само пълен дебил може да вярва в герб . Тези дето им се плаща или блажат от това те се правят на такива. Плюс страхът в дълбоката провинция и печалните резултати са налице. С няма и 15 % от гласовете ВРАГА НА НАРОДА борисов бойко казва , че Народа бил зад него .
  : 9 !
 • Анонимен 11.2 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Октомврийский,всички които следат форума знаят ,че си влюбен в Путя и се подмокряш само при споменаване на името му! Знаем че си платен Помияр и миришеш на рубли...А и ти сам си твърдиш ,че за тебе е чест да ти казват че си Олигофрен! Иначе продължавай да си обогатяваш речника от форума!
  : 8 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • ЗАТВОР ЗА цЕЦО АПАРТАМЕНТА! 10 ЗАТВОР ЗА цЕЦО АПАРТАМЕНТА! преди 11 месеца Профил на трол?
  Единствената "заслуга" на цЕЦО Апартамента е, че ДОунищожи всички конкуренти на ПРЕСТЪПНИКА от Банкя, пИдал бОКО Тиквата - Рапона! цЕЦО е верен слуга-ординарец на Фалшивия Генерал - "НАЧАЛНИКА", гордеещ се с прочитта на романа "Винету" и приятелките си чалгаджийки, дето ги разхожда с държавните самолети! Той самият не ги чука, но се прай на мъШ покрай тях. Пардон цЕЦО виж още ›› има и още една заслуга - лъска бастуна на генерала като никой друг и после го полира с език за красота А-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
 • Анонимен 10.1 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Много си ,отворен"по лъскането на бастуни,полирването с език и гъзобръците...Майка ти не те ли е научила първо да минеш през тоалетната преди да се изхождаш в нета!
  : 5 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

 • Анонимен 9 Анонимен преди 11 месеца Профил на трол?
  Цветанов преследваше престъпници за отвличания, убийства и побоища, даване подкупи между политици и съдии, прокурори, престъпни и сребролюбиви магистрати, неплащащи ДДС новобогаташи, неплащащи данъци за дворците си мафиоти, кантрабандисти и помощниците им в МВР, митниците и институциите, олигарси с незаконни имоти по морето, планините и язовирите, милионери и милиардери работещи с престъпниците в виж още ›› ущърб на държавата.
 • Дивергент 9.1 Дивергент преди 11 месеца Профил на трол?
  Май не е бягал достатъчно бързо, за да ги догони. А може и това да му е била целта.
  : 5 !
 • Екипът на actualno.com ви благодари, че използвате кирилица за вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератора на сайта.

Нагоре
missing image
Дневен хороскоп за 22 май

Овен Това е ден, в който е добре да намалите темпото в личен план. Може да изглеждате по-разкрепостени от колкото сте в действителност...