Най-голямата лъжа на Бойко Борисов: Аз направих ...

14627
Най-голямата лъжа на Бойко Борисов: Аз направих ...
Снимка: БГНЕС

Няма и няма край – направо да се чудиш що за дебела кожа трябва да имат съществата, наричащи се български политици. Безспорно пример в това отношение е премиерът Бойко Борисов.

Добре че ви построих едикакво си, е едно от най-любимите му изказвания. Строил го е сякаш сам, със собствените си ръце и пари, а не с тези на държавата – тези, които се събират от данъкоплатците т.е. от всички нас. На всичкото отгоре намира как да извърти и да противопостави по някакъв начин хората в "строителството си" - например понеже строил метрото, сега трябва да се избият тези разходи с по-скъпи билети, а софиянци да не били нещо повече от жителите на другите градове? Оставаше да благодари на Господ за мъдростта да се вдигне цената на билета и да го помоли да дострои метрото, че много скъпо става всичко.

Прокуратурата пак натежа и се мъчи да разтовари

Имало е и по-тежки времена. Така философски погледна от Люксембург премиерът Бойко Борисов на случващото се в България Коментар на ред...

Строи ли строи Борисов и докато го прави, пропуска покрай ушите си ей така, без да иска, жизненоважни неща. Такива неща, които не пропускаше като главен секретар на МВР - тогава правеше така, че да излавя лошите, а съдът ги пускаше.

В петък (3 юни) Борисов си призна, че през миналата година разпоредил едва 16 проверки за корупция при 105 сигнала, подадени в Министерския съвет. От тях 18 сигнала били без имена. Въпросът е останалите 71 какви са били?

Явно г-н премиерът вярва, че в България няма корупция. Това е тезата на оптимиста. На песимиста е друга – има толкова много корупция, че ако почнем да се проверяваме, ще се хванем! А не бива, все наши хора сме. Кой ли вариант се върти в главата на Борисов?!

Автор: Ивайло Ачев

Газът - оръжието на Путин, което почна да засича

Споразумение за доставка на нефт и нефтени продукти между "Роснефт" и "Хеленик Петролиум" - това беше "големият успех" на руския презид...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com