Помощ! Гаден олигарх ме набута с тераса със сауна

3538
Помощ! Гаден олигарх ме набута с тераса със сауна
Снимка: БГНЕС

Не е майтап, хора! Първи април мина, но шегичките не спират. Като тази антикорупционният боец номер едно в държавата да говори как гонените от него олигарси го атакуват през медиите, вместо да обясни как така ипотекира тераса от 186 квадрата, която твърди, че не била негова. И не коментира този същият омаскаряван блюстител на морала, етиката и закона ще се разследва ли сам – трябвало първо сигнал да бъде подаден.

Тежко е да си с голям балкон, факт. Трябва обгрижване, ласкаене, търкане и лъскане - за да са винаги вирнати парапетите, да не вземат да провиснат - тогава става депресионно и какъв мерак за борба с корупцията ще има?

Все пак, ако някой счита, че трябва да подаде сигнал на Пламен Георгиев да се саморазследва - защото някакви медии там писаха, обясняваха, пускаха имотни декларации, нотариални актове, снимаха с дронове - да знае, че си има образец на сайта на Антикорупционната комисия как се прави - да не се обърка някой нещо, да не вземе да пусне грешен сигнал, че ще е като грешна бюлетина - невалиден глас и край, няма справедливост, корупцията победи. Затова - първо си казваш кой си, какъв си, що си - като те потърсят след това, да не се объркат нещо! Защо ще те търсят ли - е, ще разбереш, няма всичко да ти казваме отсега я! После казваш за кого сигнализираш, че накрая и документи прилагаш. Не какви да е документи обаче – неподписани не може! За всеки случай, за да ви е по-сигурно, нека има печат, заверка от нотариус, прошнуровайте – няма да се излагаме я.

Като подадете сигнала, чакайте. Той, филанкишията, ще дойде. В едно с Неволята. Със сигурност ще са при вас преди гьонсуратите да хвърлят оставка. А да идат в затвора – Карлсон на покрива няма как, той лети ли лети. Да не е една тераса на този свят, ей - квадрат до квадрата има да се откриват и завладяват!

п.п. Между другото Георгиев вчера (1 април) участва в конференцията "Етика в публичната администрация - стандарти, инструменти и добри практики", организирана от фондация "Конрад Аденауер". И явно е научил, че добрата практика като те хванат в крачка, е да не отговаряш на директни въпроси защо и как така си стъпил и крачил накриво, а да се обявяваш за боец срещу всемирното зло.

Автор: Ивайло Ачев

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АКТУАЛНО:

Радев да управлява чрез хора на Борисов - каква ирония!

Гответе се! Иде новият Спасител, новият вожд и учител

Как сглобката да оцелее - план Б

От ротация към война: Какво предстои между ГЕРБ и ПП-ДБ?

Защо се разпадна кабинетът? Не ви трябва жокер - причината е ясна

Путин и атаката в "Крокус Сити Хол": Твърда ръка – мека китка

Извинете се, помолете се и ще имаме премиер. На бял кон!

Евроатлантизмът е в опасност! Само Феномен може да го спаси

4 мига от Бойко-Габриеловия преврат, наивния дилетант Киро и чорбаджи Пеевски

"Никога повече мазно кафе": Как сглобката може да се сборичка за общо въодушевление

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com