X
 
 

Великите данъчни открития

18041 8
photo of Великите данъчни открития
Снимка: БГНЕС
Десет души са задържани при акцията на прокуратурата във "Винпром Карнобат" ООД, "Сис Индустрийс" ООД и "Топоаз Мел" ООД. Това съобщи зам.-главният прокурор Иван Гешев.

Коментар на редактора

ШОКИРАЩО: Търговският регистър катастрофира зловещо (БЕЗ ВИДЕО, 18+)

Събота, 25 август привечер. Поредна тежка катастрофа бележи вечната черна хроника "Войната по българските пътища". Загиват 16 души, 21 ...

Първо хотелите (Маринела), сега алкохолът - разработи се Специализираната прокуратура. И моментално направи впечатление ключова част от информацията по двата случая - събрани били доказателства за престъпна дейност (пране на пари) от 2008/2009 година до тази година!

Ако това е вярно, три мандата на Борисов минаха, преди държавата да "открие" тези (вероятни) престъпления. Три мандата, че и един полумандат на Орешарски! С такава скорост нищо чудно, че сме на гъ*а на европейската география.

И да продължим - 9-10 години къде спаха (не)специализирана прокуратура и НАП? Не са подозирали и разбрали, че има нещо нередно ли? Или просто сега, заради някакви обстоятелства - дали кандидатурата за еврозоната, дали липсата на пари в държавния бюджет, дали отказ на съответния бизнесмен да направи някоя "услуга" на някого от "наш'те", се вкарва в действие репресивния държавен апарат?

Хайде стига сме се лъгали - когато управлява Борисов, той не управлява на принципа на правото. Точно заради това в определени времена с държавна протекция някой цъфти, взема бутафорни награди тип "Мистър Икономика", а като му дойде времето, следва зрелищно рухване - с любезната помощ от "държавата". Затова нека всеки "бизнесмен" добре си помисли - като се хваща на хорото, на какви вересии е готов? Защото Видов ден винаги идва - не е все както през 2011 година, когато собственикът на "Винпром Карнобат" Миню Стайков ожени сина си Стайко за дъщерята на Ветко Арабаджиев - Александра.

Големите и малките майтапи за Търговския регистър и "Олимпик"

Понеже са много работни, милите ни депутати прекъснаха лятната си ваканция и вчера, 21 август, се събраха на извънредно заседание. Не з...

Actualno.com

Етикети: