X
 
 

Свободните места за учители в Асеновградско се увеличават, дни преди 15-ти септември

2942 0
photo of Свободните места за учители в Асеновградско се увеличават, дни преди 15-ти септември
Снимка: Actualno.com/Атанаска Маркова
Близо 25 достигна бройката на незаетите места за учители в асеновградски училища, едва няколко дни преди старта на новата учебна 2019 г./2020 г. Вакантните длъжности са обявени в Дирекция "Бюро по труда"-Асеновград, към дата 10.09.19 г.

Сред свободните места са за учители-лектори по география, човекът и природата, изобразително изкуство, история, физика. Учители-лектори са необходими и по български език и литература, музика, биология и здравно образование, изобразително изкуство, химия и опазване на околната среда, философия и по практическо обучение. Търсят се и преподаватели по биология, химия и околна среда, физика и астрономия, професионална подготовка ХВП, български език и литература. Измежду свободните работни места в Асеновградско могат да се срещнат и такива, за ръководител компютърен кабинет – учител по информатика, както и за учител - начален етап на основното образование, учител "Технологии и предприемачество", математика и ИТ и учител в детска градина.

Според града - недостиг и наплив за учители

20 дни преди началото на учебната година се търсят 1000 учители за цялата страна, 600 не достигат само в София. Най-търсени са начални...

Наред с всички обяви за учители в училища в Асеновград и региона, се нареждат и вакантни длъжности за главен счетоводител, социален работник, педагогически съветник, началник смяна и ръководител компютърен кабинет. Жителите на общината, които са със средно образование, могат да се възползват от различният брой свободните места за машинни оператори - шиене на облекла, помощник-възпитатели, гладачи, камериери, монтажници - метални конструкции, монтажници - изделия от пластмаса, монтьори - водопроводни тръби, шофьори - тежкотоварен автомобил - 12 и повече тона, кроячи - текстил, обслужващи работници - промишлено производство, работници - строителство, електромонтьори, техници - оптици, портиери, чистачи, работници - сглобяване на детайли, манипуланти - промишлеността, шофьори - товарен автомобил (международни превози) и продавач-консултанти.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално