Йовов: Не ни чака нищо хубаво, националният няма да се класира никъде

16188
Йовов: Не ни чака нищо хубаво, националният няма да се класира никъде
Снимка: БГНЕС

"Всички са виновни, в това число и аз. Надявам се това да е за урок и да разберат какво значи Левски", обяви спортният директор на "сините" Христо Йовов след равенството със Славия на стадион "Георги Аспарухов", предаде БГНЕС.

"При никакви положения не мога да бъда доволен от нито един футболист. Левски нямаше инициативата, нямаше добра игра през първото полувреме. Всички са виновни, в това число и аз. Надявам се това да е за урок и да разберат какво значи Левски. Може би имаше още настройка, че още сме на подготовката и че мачовете могат да си минават така", коментира Йовов след двубоя.

"Няма да коментирам съдийството. Отново се случват неща, които не са правилни за българския футбол и ако продължават така, не ни чака нищо хубаво и няма да се класира националния отбор никъде", допълни той.

"Най-вероятно ще имаме разговори с Рамос. Левски дълги години играеше в схема 4-3-3 и винаги е залагал много на крилата. Получи се нелепата контузия на Антон Огнянов и едва ли не в момента сме без крила. Надявам се всичко да свърши добре и Рамос да ни помогне поне за три месеца, докато се възстанови Антон Огнянов", каза още Йовов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ