Капитанът на Черно море призна, че е заблудил съдията

34679
Капитанът на Черно море призна, че е заблудил съдията
Снимка: БГНЕС

Капитанът на "Черно море" и български национал Георги Илиев призна, че при не е имало нарушение при фаула, от който отборът му изравни резултата в мача срещу ЦСКА. Впоследствие "Черно море" спечели мача след спорна дузпа и след скандално отменен гол на червените.

"Няма какво да се заблуждаваме. Може да коментираме дали е имало засада и дузпа през второто полувреме. Но така, както нямаше фаул с моето положение, то в другата посока имаше още десет такива неотсъдени положения. Ако аз съм излъгал Станислав Тодоров един път, значи ЦСКА го излъга десет пъти", коментира спокойно националът, цитиран от Стандарт Нюз.

Скандално съдийство помогна на Черно море да победи ЦСКА

В доста скандален мач отборът на „Черно море” успя да победи ЦСКА с 2:1, но не и без помощта на съдията. С победата варненс...

"Жоро е мъжкар, има сърце, има съвест за разлика от други", отвърна му капитанът на ЦСКА Вальо Илиев, "Българският футбол никога няма да се оправи", завърши с горчилка той.

Янчев: Умираме, но бием шампиона

Освен че ни скара загубата, съдията Тодоров ни остави без треньори за "Лудогорец", тюхкаше се лидерът на ЦСКА Тодор Янчев. "Да знаят, ще умрем на терена, но ще ги бием. Дори без треньори", зарече се опитният халф. Само Мартин Петров избяга от общия "армейски" тон.

"Има си ръководство, комисии на футболния съюз. Аз си гледам нашата игра. На пейката съм, как да коментирам ситуацията при гола? Да се надяваме, че съдията е свирил, както е преценил ситуациите, а не го е направил нарочно. За съжаление ни излъгаха - за две минути два гола. Не мога да коментирам отменения гол, има си камери. Какво мога да си помисля, ще ми е гадно", сподели още бившият национал, който влезе за ЦСКА след почивката и се представи добре.

Черно море триумфира над Нефтохимик с 1:0

Черно море победи като гост с 1:0 отбора на Нефтохимик, съобщи football24. Двубоят се изигра в Търговище поради наказанието на бургазли...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Футбол БГ