Тонев подписа със Селтик за година и си пожела: Дано се справя като Стилиян

10054
Тонев подписа със Селтик за година и си пожела: Дано се справя като Стилиян

Българският национал Александър Тонев премина официално в шотландския гранд Селтик под наем от Астън Вила. Крилото подписа едногодишен контракт с опция да бъде закупен след края на периода.

24-годишният българин премина в Селтик от Астън Вила, с който подписа след престой в полския Лех Познан през миналото лято. Тонев има 15 мача за националния отбор на България.

Пред официалния сайт на шотландците крилото обясни, че се надява да се справи толкова добре на "Паркхед", колкото и бившата звезда на тима Стилиян Петров, който игра там в периода 1999-2006 година.

"Невероятно е, че се присъединявам към Селтик, чувствам се наистина добре от това. За мен е удоволствие да бъда част от Селтик и нямам търпение да се срещна с новите ми съотборници и да започна да играя за този клуб", сподели Тонев пред официалния сайт.

"Вече знам всичко за Селтик. Всеки в България го знае. Говорих със Стилиян Петров вчера и той бе много щастлив за мен. Пожела ми успех и се надявам да се представя тук толкова добре, колкото го направи той", каза още новото попълнение на тима от Глазгоу.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com