Електрическият Jaguar J-PACE се зарежда за 45 минути

2294
Електрическият Jaguar J-PACE се зарежда за 45 минути
Снимка: Jaguar

Изцяло електрическият I-PACE на Jaguar обещава да предложи както бързо зареждане, така и бърза динамика, когато излезе на пазара. Това обявиха от британския производител, като уточниха, че времето за зареждане на кросоувъра ще бъде само 45 мунити.

Компанията усилено тества модела при екстремни условия в най-северните райони на Швеция, където температурите на въздуха падат под минус 40 градуса по Целзий. Целта е не само да се провери издържливостта на силовия агретат при подобни сурови условия, но и да се види стабилността и сцеплението на електромобила при сняг и лед.

Jaguar доказа пробега на електрическия си кросоувър

Компанията Jaguar Land Rover завършва тестовете на електрическия си кросоувър Jaguar I-Pace, като успя да покаже и на практика какъв е ...

Инженерите на Jaguar поканиха на тестовете един от потенциалните клиенти на автомобила – шведа Тони Уестерлонд. Той имаше възможността да шофира кросоувъра на полигона в Арйеплог и да се увери лично в нейните възможности, както и да зададе някои въпроси на екипа на марката.

„Нашият I-PACE не само ще се зарежда достатъчно бързо, за да улеснява ежедневието на нашите клиенти, но и ще предлага мощна и прецизна динамика в разнообразни ситуации и екстремни климатични условия. В съчетание с присъщите мултифункционални качества на семейството PACE, това ще бъде мощен електрически SUV като никой друг”, коментира един от шефовете на компанията Йън Хобан.

От Jaguar допълват, че клиентите ще могат да използват електрическата мрежа в дома си, за да подготвят батерията на автомобила и температурата в купето преди пътуване. Предварителната климатизация на автомобила ще осигурява максимален пробег, динамика и комфорт, независимо дали външните температури са смразяващо ниски или екстремно високи. Задаването на предпочитаното време на зареждане и графика с предварителна климатизация може да бъде направено или от системата InControl в автомобила, или от приложението за смартфон Remote APP и е лесно като настройването на аларма.

Световната премиера на Jaguar I-PACE е насрочена за 1 март, а пред публика той ще бъде показан 6 дни по-късно по време на автосалона в Женева. Тогава компанията-производител ще разкрие и всички технически подробности за автомобила.

Jaguar превръща флагмана си в хибрид

Седанът Jaguar XJ ще продължи да бъде флагман на британския производител, като няма шанс мястото му да бъде заето от голям всъдеход. То...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Tesla съкращава хиляди служители

Какви глоби плащат автомобилните марки за вредни емисии

Европейските пристанища се превърнаха в паркинги на автомобили

Subaru Crosstrek - верен приятел в приключенията

Какво е нужно за преминаване на технически преглед

Кога автоматичната ръчна спирачка може да бъде опасна

Alfa Romeo представи първия си електромобил

BYD печели почти седем пъти по-малко от Tesla от продадена кола

Става по-топло – може ли обикновена вода да замени течността за чистачки?

Opel възражда Frontera в нова опаковка

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com