Пет японски коли, които ще служат дълго на собственика си

26854
Пет японски коли, които ще служат дълго на собственика си
Снимка: Toyota

Автомобилите, произведени в Япония, винаги са били известни със своята надеждност и надеждност. От началото на 90-те години на миналия век японските автомобилни производители успяха да наложат своите модели като едни от най-надеждните и издръжливи в сравнение с техните конкуренти.

Американското издание HotCars", въз основа на резултатите от годишното проучване на издръжливостта, проведено от агенциите за подпомагане на потребителите Consumer Reports и J.D. Power, посочи 5 японски коли, които са почти „вечни“.

Кои са най-добрите автомобили според американците

Американското списание Consumer Reports публикува списък с най-добрите марки автомобили през 2023 г. Парадоксално, Toyota дори не влезе...

Mazda MX-5 Miata




Въпреки многобройните промени през трите десетилетия на своето съществуване, този автомобил запазва духа на оригинала, дебютирал през 90-те години на миналия век. MX-5 има много предимства, включително издръжливост и удоволствие от шофирането, и затова заема първото място в класацията.

Lexus ES



Това беше част от първото семейство автомобили на Lexus, които направиха японския производител един от топ лидерите в съвременната автомобилна индустрия. В допълнение, седанът е второто най-популярно превозно средство в гамата на компанията и е допринесъл за утвърждаването му като най-добрия модел в класа на седаните по отношение на надеждността, според Consumer Reports.

Toyota Camry

Посочиха най-надеждните автомобили на 2022 година

Американското списание Consumer Reports (издание на организацията с нестопанска цел Consumers Union) публикува годишната си класация на...






Една истинска легенда на марката, популярна не само в САЩ и Япония, но и по цял свят. Този модел се счита за олицетворение на надеждността в продължение на няколко десетилетия и при избора на автомобил той е логичен избор, тъй като не предизвиква безпокойство поради възможни повреди. Дори и днес Camry е запазил отличната си репутация с рейтинг на надеждност на J.D. Power от 82 от 100 възможни.

Subaru Outback



Този модел започва живота си на поточната линия като вариация на Subaru Legacy, но впоследствие се превръща в самостоятелно превозно средство, популяризирайки класа на повдигнатите комбита. Освен голямата сервизна акция между 2011 г. и 2013 г., свързано с дефектни бутални пръстени, които причиниха повредата на Outback, няма сериозни технически проблеми с такива комбита. J.D. Power потвърди надеждността на модела с оценка над средната, докато Consumer Reports включи Subaru в ТОП 7 на най-надеждните марки автомобили в света.

Honda Accord




Този модел е основният конкурент на Toyota Camry, когато става въпрос за големи и надеждни японски седани. През последните пет години J.D. Power му поставя среден резултат за издръжливост 82 от 100. В допълнение, Consumer Reports класира Honda като шестата най-надеждна автомобилна компания в света.

Колите на Hyundai и BMW бяха обявени за най-технологични

Американската изследователска компания J.D. Power публикува своя класация на автомобилите, оборудвани с най-добри системи за безопаснос...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Кога включването на круиз-контрол е опасно за водача?

Колко станции за зареждане са необходими в Европа?

Европа може да наложи мита до 55%, за да ограничи китайския внос на електромобили

Евтините електромобили: Китай е напът да промени картата на световното производство

Електрическа кола блъсна петима души на изложение в Китай (ВИДЕО)

Какво означават цветните ивици и точки върху гумите?

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com