X
 
 

Skoda и Seat променят имиджа си

5873 1
photo of Skoda и Seat променят имиджа си
Снимка: Skoda Auto
Концернът Volkswagen има намерение да промени пазарния имидж на някои от марките, които притежава. Промените ще засегнат две от тях - Skoda и Seat, които ще бъдат разположени в коренно противоположни сегменти, съобщава Automotive News, като се позовава на свои източници в ръководството на производителя.

Според Информацията на изданието, марката Seat ще получи премиум-характер, като ще се изкачи едно стъпало нагоре и ще се приближи до Audi. Шефовете на концерна са на мнение, че по-скъпите и по-добре "опаковани" автомобили на испанската компания могат да се борят с моделите с Alfa Romeo. Това важи особено за новата марка Cupra, която тепърва ще настъпва на пазарите.

Skoda Scala се изкачи до класа на Golf (тест-драйв)

В гамата на Skoda се появи изцяло нов модел. Името му е Scala (ударението е на първото А) и в превод от латински означава стълба. Новия...

В същото време Skoda я очаква точно противоположната съдба. Чешките модели ще започнат да се конкурират с бюджетните брандове в Европа, като на първо време се посочват автомобилите на Dacia, както и по-евтините коли на Kia. Присъствието на Skoda ще бъде съсредоточено най-вече в страните от Източна Европа, където именно по-евтините автомобили "изядоха" пазарния дял на Volkswagen Group.

Всичко това, разбира се, ще се отрази на цените. Моделната гама на Seat ще започне да поскъпва, докато тази на Skoda ще поевтинее, тъй като автомобилите на марката ще бъдат лишени от някои опции, които сега се предлагат още в базовото оборудване. Ако експериментът се окаже успешен, във Volkswagen са готови да направят същата операция и с други свои брандове.

 

 

SEAT готви революция при електромобилите

Нещата за испанския производител SEAT вървят отлично през последните години. За 2018 компанията записа рекордни продажби, след като реа...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Анонимен 1 Анонимен преди 2 седмици Профил на трол?
    Фолксваген да подобрят и възстановят изсържливостта, дълговечността и качеството на автомобилите си по DIN-нормите от 1930-те, а не да ми ги тъпчат с разни абсолютно ненужни електронни джаджи и опции и да снижават издържливостта им с крайна агресивна оптимизация и да съкръщават дълговечносттта, която едва издържа гаранционния срок!
missing image
Изложба за развитието на предизборната агитация подготвят в Добрич

Във фонда на Регионалния исторически музей в Добрич се съхранява изключително богата колекция от предизборни материали от най-ново време, съобщават...