X
 
 

Скандалните „Блудници“ с Лив Тайлър и култовият „Вавилон в Берлин“ по EPIC DRAMA през октомври

2923 0
photo of Скандалните „Блудници“ с Лив Тайлър и култовият „Вавилон в Берлин“ по EPIC DRAMA през октомври
Снимка: Epic Drama
Блудници сезон 2

Жанр: Политика и власт

Започва в понеделник, 1 октомври, в 22:00

Година: 2018

Сезон 2: 8 x 60 мин.

Режисьор: Мойра Буфини, Алисън Нюман

В ролите: Джесика Браун Финдли, Лесли Менвил, Саманта Мортън, Лив Тайлър, Кейт Флитууд

Епични факти

В първата година от излъчването си, "Блудници" успя да се сдобие с възторжени оценки и впечатляващия рейтинг от 95% в "Rotten Tomatoes". В този сезон дебютира Лейди Фиц, чиято роля се изпълнява от Лив Тайлър. Актрисата е известна с ролите си в трилогията "Властелинът на пръстените, "Армагедон" и „Открадната красота" на Бернардо Бертолучи.

Вижте интервю на Стаси Айви с Лив Тайлър, от снимачната площадка на сезон 2 в Лондон, специално за българските зрители

Блудници е завладяваща драма, чието действие се развива в енергичната космополитна амосфера на Лондон през Джорджианската епоха, която предлага смел нов поглед върху най-ценната търговска дейност в града - секса.

Вдъхновена от историите на истинските жени и мъжете, които ги заобикалят, провокативната поредица показва страховитата Маргарет Уелс, която се бори да съчетае ролите си на майка и собственичка на бордей, и Лидия Куигли, съперница с безмилостен подход.

Към тях в този сезон се присъединява известната актриса Лив Тейлър в ролята на Лейди Изабела Фиц - жена, която притежава цялата класа, пари и социално положение, за които Маргарет и Лидия се борят толкова отчаяно.

Коя ще спечели благоволението ѝ?

 

Вавилон в Берлин

Жанр: Политика и власт

Започва в четвъртък, 18 октомври, в 22:00

Година: 2017

Сезон 1: 8 x 60 мин.

Режисьор: Хенк Хандлоегтен, Том Тиквер, Аким фон Борис

В ролите: Фолкер Брух, Лив Лиза Фрийс, Петер Курт, Матиас Бранд, Леони Бенеш

Епични факти

Babylon Berlin прелива от талант. Участниците и екипът имат биографии, преливащи от класически заглавия като "Бягай, Лола", "Сбогом, Ленин!", "Животът на другите", "Бялата лента" и грандиозни тв успехи като "Осмо чувство" и "Короната". Черешката на тортата е приносът на Брайън Фери от "Рокси Мюзик" за саундтрака.

Берлин през двадесетте години на 20-и век е дом на талантливите, амбициозните и суетните, но под бляскавата повърхност обеднелите маси жадуват за по-добър живот.

Това е времето на организираната престъпност и политическия екстремизъм. Старите военни елити още не са се оттеглили, докато още по-страховито чудовище надига глава.

Гереон, полицейски служител в Кьолн, е нов в отдела за борба с дрогата и проституцията в монументалната полицейска централа на Берлин. Макар да изглежда спокоен и искрен, той носи голям товар. Отделът се управлява от Бруно Волтер, лоялен и грижовен колега, чиито тайни мотиви се превръщат в сериозна заплаха.

Между двамата мъже е Шарлът - интелигентна млада жена, която иска да подобри живота на семейството си и е принудена да води двойнствен живот.

Криминалните случаи на Мърдок

Сезон 3

Жанр: Престъпления и мистерии

В делничните дни от сряда, 17 октомври

Година: 2010

Сезон 3: 13 x 60 мин.

Режисьор: Морийн Дженингс

В ролите: Хълийн Джой, Яник Бисон, Томъс Крейг, Джони Харис, Лачлан Мърдок

Епични факти

Любимата ни криминална драма беше отрупана с награди и номинации през последните десет години, най-впечатляващата от които е наградата "Златен екран" за най-добра ТВ драма на"Канадски телевизионни награди" през 2018 г.

Криминалните случаи на Мърдок е динамична драматична поредица, чието действие се развива в Торонто в Канада през 90-те години на 19-ти век.

Уилям Мърдок е млад детектив, който използва прогресивни изследователски криминални похвати - като отпечатъци от пръсти и проследяване на улики, за да разреши накои от най-ужасяващите убийства в Торонтo. Всяка теория му се разкрива като интуитивно прозрение - визуална драматизация на събитията според събраните доказателства. Мърдок е човек с почти свръхестествени способности за разкриване на престъпления.

В третия сезон сестрата на Джулия Огдън Руби Огдън идва на изненадващо посещение, загадъчният Терънс Майърс се завръща, Х. Г. Уелс дава лекция и Мърдок отново се обръща към Никола Тесла, за да му помогне да си отмъсти на нов съперник.

Беоулф: Завръщане у дома

Жанр: Фентъзи

Продължава в петък, 5 октомври, в 22:00

Година: 2016

Сезон 1: 13 x 60 мин.

Режисьор: Джеймс Дормър

В ролите: Киърън Бу, Джоан Уоли, Ед Спелирс, Лора Донели, Гисли Орн Гардарсон, Джак Роуън, Елиът Коуън, Едуард Хог, Елора Торчия, Лолита Чакрабарти

Епични факти

Сред впечатляващите творения на създателя Джеймс Дормър са блокбъстъри като "Инспектор Валандер", "Ответен удар", "Фантоми", "Медичите: Повелители на Флоренция" и "Медичите: Великолепният".

Пресъздава един от най-устойчивите образи в литературата - големия воин Беулф.

Напуснал суровия град Херот преди двадесет години, той се завръща да търси смисъл и усещане за принадлежност и да се сбогува с умиращия му вожд.

Обвинен несправедливо в убийството на градския управител, той изчиства името си, като отблъсква звяра Грендел и става най-необичайния градски управител, зачитайки закона и защитавайки града от много опасности.

С участието на страхотни актьори, епичната драма следва Беулф в мисията му да бъде мъж и герой, докато защитава онези, които обича, в един все по-враждебен свят.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители