X
 
 

Адвокатът на Полфрийман: Много изненадващо стана освобождаването

739 0
photo of Адвокатът на Полфрийман: Много изненадващо стана освобождаването
Снимка: БГНЕС
Джок Полфрийман се намира в София. Това потвърди пред bTV адвокатът му Калин Ангелов.

Разбрах вчера по-късно следобед, че го пускат, което е странно, посочи адвокатът на Ангелов. Дошло телефонно обаждане към 17:30 – 18:00 часа на 15 октомври. Според Ангелов, обаждането дошло отнякъде "нагоре".

Конфискуваха паспорта на Полфрийман?

Осъденият за убийството на студента Андрей Монов - Джок Полфрийман твърди в профила си във Facebook, че паспортът му е конфискуван от п...

Адвокатът каза и, че паспортът на Полфрийман е взет абсолютно изненадващо и че сега той няма никакъв документ, освен бележка от затвора. И отрече, че Полфрийман не е можело да има телефон в Бусманци, включително достъп до интернет. "Ако ми посочите кое е правното основание в Бусманци да нямаш телефон с камера, ще бъда много благодарен", обобщи Ангелов, тъй като вчера се появи информация, че му е взет такъв телефон, защото нямал право да го притежава, докато е в Бусманци.

Калин Ангелов коментира и, че не знае какво ще се случи, защото вземането на паспорта не е разписано в никаква правна процедура и съответно няма предвидимост. Пред Нова телевизия той подчерта изрично, че би било перверзия клиентът му пред камерите да се извинява и съжалява, само защото телевизиите така искат и напомни, че Полфрийман е искал среща със семейството на Андрей Монов, но такава не му е била позволена.

Попитан дали е имало съдействие от страна на Австралия за освобождаването на Полфрийман, юристът посочи, че е имало хора от консулския отдел на Австралия, които са помагали лично на Полфрийман.

Какво каза Полфрийман на излизане от Бусманци - припомнете си в този материал!

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
6-те зодии, родени да бъдат сами

За повечето хора самотата е бреме, свързано с вътрешни преживявания, емоционален психологически страх и липсата на положителни перспективи....