X
 
 

Поискаха задържане под стража за граничарите от "Дунав мост"

882 0
Поискаха задържане под стража за граничарите от "Дунав мост"
Снимка: iStock/Guliver
В Специализирания наказателен съд беше внесено искане от страна на Специализираната прокуратура, за вземане на мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Иво Илиев, Мирослав Чапанов, Деян Владев, Милен Маринов, Тодор Атанасов, Стефан Минчев и Емил Йорданов.

Обвинени са в участие в организирана престъпна група, създадена с цел получаване на подкупи и действала на територията на ГКПП „Дунав мост“, съобщиха от спецпрокуратурата.

Бивш заместник-губернатор на Санкт Петербург е задържан за корупция

Бившият заместник-губернатор на Санкт Петербург Марат Оганесян е арестуван в Москва за присвояване на 50 милиона рубли (725 000 евро) п...

Припомняме, че 7 гранични полицаи на ГКПП „Дунав мост” бяха задържани за 72 часа на 17 ноември 2016 г. с обвинения за организирана престъпна група, заяви говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова.

Групата се е занимавала с корупционни престъпления, искания и получавания на подкупи. Събрани са достатъчен брой доказателства, разпитани са и около 10 свидетели, 2-ма, от които пред съдия от Специализирания Наказателен съд.

В рамките на разследването са използвани СРС-та, прокуратурата разполага и с доказателства от видео наблюдение и аудио записи.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители