Три коли се удариха на АМ "Тракия", има ранени

1751
Три коли се удариха на АМ "Тракия", има ранени
Снимка: БГНЕС

Три коли се удариха във верижна катастрофа на магистрала „Тракия” в посока Бургас.

Поредното меле на автомобили е станало малко след 13.00 ч. съобщи bTV. Инцидентът стана на 164 км при разклона за Плодовитово. По първоначална информация има ранени. Движението в района е затруднено, но не е блокирано.

Междувременно от МВР съобщиха за една жертва на „Тракия“ при 85-ия км. В ранните часове на днешния ден микробус се е обърнал в канавка при 85 км. Незабавно към мястото били насочени екипи на полицията и Бърза помощ.

Според първоначалните данни, на място е загинала жена, пътувала в буса. Шестима души, сред които и дете, са откарани в болница. Извършен е оглед, изясняват се причините, довели до пътното произшествие.

Сигнали за възникнали пътни инциденти на АМ „Тракия“ са постъпили в полицията около 13.30 часа днес, съобщиха от МВР. Едната катастрофа е при 164 км, между два автомобила. Няма сериозно пострадали, за един от участниците има съмнение, че е получил фрактура на крака.

Шофьор потроши пет автомобила в София и избяга

Шофьор помля 5 автомобила в столицата. Катастрофата е станала в петък късно вечерта на булевардите "Цар Борис III" и "Акад. Иван Гешов...

При другия пътен инцидент, в района на 165 км, отново между два автомобила, има нанесени само материални щети. Няма пострадали хора.

Движението по автомагистралата не е спряно, пътни полицаи подпомагат преминаването в участъците, където са възникнали катастрофите. Водачите да шофират в района с повишено внимание.

От „Пътна полиция“ припомнят на шофьорите да се движат със съобразена скорост, да спазват дистанция и да не предприемат рискови изпреварвания.

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Крими