Юлия Юревич е арестуваната в Гърция наша миска

49078
Юлия Юревич е арестуваната в Гърция наша миска

Бившата "Мис България 2007 г". Юлия Юревич е арестуваната в Гърция за търговия с наркотици, пише в. "Катимерини".

Юлия Юревич е арестувана в луксозния си апартамент в елитното атинско предградие Глифада. Зад фалшива стена в една от стаите си тя криела огромно количество дрога и оръжие.

Засякоха Мистър Белгия с Мисис България в Монако

Носителят на титлата Мистър Белгия и финалист от конкурса Мистър Европа 2013 - Мурат Шишман, се завърна в Монако дни след финала на пре...

В апартамента на миската гръцките полицаи намерили още еротични атрибути и лента с надпис "Мис България". Жилището на Юревич е било превърнато в нарколаборатория, откъдето миската зареждала барове и нощни клубове по всички южни предградия на гръцката столица.

Юлия е следена от гръцките власти от началото на февруари. По следите й бил полицейски служител, който е играл ключова роля при ареста на крупния гръцки наркодилър Макриянис преди години.

Юлия Юревич е българска манекенка от украински произход, станала „Мис България 2007". Родена на 20 август 1989 година в Козлодуй. Завършва специалност „Телекомуникации" в НБУ. Тя е сред най-успешните модели на агенция „Визаж".

Заради контузия Юлия не успя да представи страната ни на световния конкурс "Мис Свят". На нейно място бе изпратена първата й подгласничка Паолина Рачева. Юлия е позирала пред обектива на списание "Максим" и то още преди да бъде Мис. На бала на топмоделите, организиран от Евгени Минчев, Юлия спечели нов бюст, но бе категорична, че няма да се възползва, тъй като харесва формите си. Юлия представи България на конкурса Мис Свят 2008. На пищна церемония на 15 март 2009 тя предаде короната на своята наследничка Антония Петрова.

Индонезийски мюсюлмани заплашиха конкурса Мис Свят

Индонезийски мюсюлмани се зарекоха да спрат "неморалния" конкурс за красота Мис Свят, който ще се проведе в Индонезия, въпреки че орг...

Снимка: Уикипедия

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com