Все още няма обвинени за нападенията с нож в понеделник вечер

1041
Все още няма обвинени за нападенията с нож в понеделник вечер

Не е изключено една и съща група да е нападнала 17-годишния младеж в понеделник вечерта близо до Първо РПУ и другия младеж на бул. "Шипченски поход". Арестувани са петима, издирва се шести, образувано е досъдебно производство за опит за убийство, но повдигнати обвинения няма, все още се изяснява участието на всеки в инцидентите.

Това съобщиха на специален брифинг говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова и шефът на СДВР Младен Маринов. Полицията и прокуратурата подозират една и съща група и за двете нападения. Задържаните с изключение на един имат криминални регистрации за нанасяне на телесни повреди, кражби и наркотици. Установено е, че са разполагали с хладно оръжие - малки брадвички подобни на томахавка, и ножове.

Две момчета са били нападнати в София, едното е с фрактура на главата

Две 17-годишни момчета са били намушкани вечерта на 18 юли при два инцидента в различни части на столицата. Първото нападение става н...

По думите на нападнатия на ъгъла на бул. "Ал. Стамболийски" и ул. "Одрин" близо до Първо районно управление на МВР - 17-годишния Атнанас Велинов, който в понеделник вечера получи лекарска помощ в "Пирогов", група младежи вървели близо до него и скандирали ЦСКА, той се изсмял и те го нападнали.

Информация за второто нападение не бе изнесена, само информираха, че другият младеж е по-сериозно наранен, съобщи "Дневник".

В понеделник вечерта пред bTV живеещи близо до ъгъла на бул. "Стамболийски" и ул. Одрин" разказаха, че подобни нападения ставали често в района. Този въпрос не бе коментиран на брифинга.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com