10 модни стила на обличане – провери кой ти пасва най-добре

8979
10 модни стила на обличане – провери кой ти пасва най-добре
Снимка: iStock

Светът е пълен с различни и цветни хора. Чрез стила на обличане всеки се опитва да представи част от себе си, от характера си на света. Начинът на обличане е възможност на всеки да изрази себе си и често служи за вдъхновение на околните. Според модните експерти обаче могат да се разграничат най-ярко 10 стила на обличане. Ако искаш да разбереш ти към кой принадлежиш, виж в следващите редове.

Винтидж стил

Винтидж стилът е вдъхновен най-вече от модата между 20-те и 70-те години на миналия век. Ретро бански, пинап облекла, ниска талия - ако всичко това присъства в твоя гардероб, то най-вероятно принадлежиш към винтидж стила.

Бохемски стил

Бохемите определено се открояват и не можем да ги свържем с нищо традиционно, а дори напротив - обичат екзотичното, артистичното, екстравагантното. Познат е и като бохо стил.

Шик стил

Наситени, стилни цветове и кройки, вдъхновени от последните модни тенденции. Шикозният стил е сред най-наложените в индустрията.

Кои модни трендове от изминали години се завръщат?

Арт стил

Артистичният стил, както може да се досетите, е свързан с индивидуалната човешка креативност и може да бъде изразен чрез най-различни цветови комбинации, кройки, модели и т.н. В никакъв случай не е повлиян от актуалните тенденции.

Секси стил

Къси панталони, поли по тялото, високи стилето токчета - какво по-съблазнително от това? Притежателките на този стил никак не се свенят да показват плътта си, като обаче трябва да се има предвид, че не е подходящ за всяка фигура. 

Небрежен стил

Бихме го нарекли бейсик стил, който съчетава едновременно в себе си част от модните тенденции, но подкрепени от удобство и комфорт. Тениски, дънки, изчистени блузи и панталони. Няма място за ексцентризъм и натруфеност.

Вечните модни съвети от прочути дизайнери

Изтънчен стил

Класни, елегантни и изтънчени дами, които винаги искат да са на върха, да създават добро впечатление и се стремят към високо качество. Дами, които познават етикета, имат изискани маниери, но все пак не са твърде строги - ако се припознахте в тези редове, то вашият стил най-вероятно е изтънчен.

Момчешки стил

Както се досещате, тези дами предпочитат много често мъжките облекла, по-широките и удобни дрехи пред подчертаващите фигурата такива. В техния гардероб определено не можем да видим розови и бонбонести дрехи, дантели или ярки цветове.

Рок стил

Всеки може да си представи как би изглеждал рокерският стил - кожени якета и елеци, скъсани дънки, винтидж тениски и т.н. 

Колежански стил

Всеки, гледал американски филми, може да си представи как би изглеждал колежанският стил - карирани къси полички, плетени елечета, блузи с якички, ризи с буфан ръкави и т.н.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо се боядисват яйцата в четвъртък преди Великден?

Боядисване на яйца 2024 – пълно ръководство от А-Я

Защо задължително се яде агнешко месо за Великден?

Oткъде идва традицията за боядисването на великденски яйца? (ВИДЕО)

Какво се прави със старото яйце от Великден?

Ако варите така яйцата за Великден, нито едно няма да се пукне

Кога се ходи на гробища по Великден 2024?

Кога се меси козунак за Великден?

Направете това с яйцата, за да е жълт и пухкав козунакът

Разпети петък 2024 - традиции и обичаи

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com