10 неочаквани вещи на световни звезди, продадени доста скъпичко

1165
10 неочаквани вещи на световни звезди, продадени доста скъпичко
Снимка: istock

Всички знаем, че почитателите на световноизвестни личности са способни на всичко за своите любимци. Дори да харчат пари за такива техни вещи, за които страничен наблюдател едва ли ще се сети.

1. Кътник на Джон Ленън. Този зъб, от който певецът се лишил в далечното минало, бил купен на аукциона Omega Auctions за 31 200 долара. Собственик станал практикуващият зъболекар Майкъл Зук. Купувачът заявил, че възнамерява да извлече ДНК от зъба, за да клонира бившия „бийтъл“. Комай все още не е успял, защото не се чува за появата на нов Ленън по световните естради...

Най-големият диамант в историята продаден на търг в Женева за 14 млн. долара

Най-големият диамант в историята е продаден на търг в Женева вчера за 14 124 550 долара, съобщи аукционна къща "Кристис". Това е рядък...

2. Въздух от концерт на Кание Уест. Един от феновете на Кание Уест пуснал в интернет-платформата eBay пакет с въздух от един от концертите на певеца. Наддаването започнало от 5 долара - и стигнало до абсурдните 60 100 (!).

3. Остатъци от закуската на Джъстин Тимбърлейк. Полуизяден сандвич на Джъстин Тимбърлейк бил продаден на търг за 3154 долара от френски радиоводещ. Приходите отишли за благотворителност.

4. Долни гащи на Елвис Пресли. Употребявани долни гащи на краля на рокендрола били пуснати на търг във Великобритания. Историята разказва, че именно с тях звездата изнесъл концерт през 1977 г. Първоначалната оферта била 10 000 лири-стерлинги. Противно на очакванията, предложението не привлякло вниманието на публиката. Най-високата оферта за долното бельо на певеца била 5000 паунда, но не надхвърлила началната цена.

5. Мръсната тоалетна чиния на Селинджър. В популярния интернет-ресурс eBay се появила тоалетна, за която се твърди, че принадлежала на известния писател. Първоначалната оферта била 1 милион долара. Двойката, която предложила лота, твърдяла, че е получила тази литературна ценност заедно с къщата, в която някога е живял Джером Селинджър. Не е известно дали се е намерил купувач...

6. Ръкавицата на Майкъл Джексън. Ексклузивната блестяща ръкавица, която „кралят на попа“ носел на премиерата на „лунната разходка“ през 1983 г., била продадена на търг за 350 000 долара. Щастливецът, който успял да я купи, бил Хофман Ма от Хонг Конг.

Срещу няколко милиона в Украйна можеш да си купиш затвор

Властите в Украйна обявиха „голяма продажба“ на затвори, в която три поправителни институции и земята, върху която се намир...

7. Въздух, който дишали Брад Пит и Анджелина Джоли. По време на разходка на звездната двойка в Холивуд предприемчив фен успял да загребе бурканче въздух на сантиметри от известните личности. Бурканчето било обявено в eBay и продадено за 530 долара.

8. Коса на Бритни Спиърс. Мнозина помнят скандалната история, когато на 16 февруари 2007 г. Бритни Спиърс обръсна главата си в един от фризьорските салони на Лос Анжелес. Някакъв предприемчив човек се сдобил с тази коса и я обявил в eBay за 1 милион долара. Лотът обаче бил премахнат от администраторите, а съдбата му е неизвестна.

9. Използвана салфетка на Скарлет Йохансон. Известната актриса се изсекнала в хартиена салфетка по време на пряк ефир в популярно вечерно шоу. Салфетката била херметически опакована и пусната на търг. Не се знае кому и за какво е притрябвала, но купувачът платил 5300 долара.

10. Дъвка на Бритни Спиърс. Дъвка от устата на Бритни Спиърс била продадена от неин фен през 2004 г. За такъв странен лот късметлията получил цели 14 000 долара.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Великден 2024 - какво НЕ трябва да се прави

Поздравления за Великден 2024

Най-мощната молитва за Великден, която пази от всяко зло

Стихотворение за Великден

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 5 май /валутен калкулатор/

Пожелания за Великден 2024 - ето кой има имен ден

Какво трябва да се яде първо на Великден и в колко часа се разговява

Как се е празнувал Гергьовден в миналото?

Защо 6-ти май е ден на Българската армия?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com