10 плажни модни тенденции

6733
10 плажни модни тенденции
Снимка: iStock

Независимо дали се отправяте към тропическа ваканция скоро или ще посетите близкия общински басейн - определено искате да изглеждате модерно. Ето някои от тенденциите в плажната мода тази година.

От слънчево жълт и екстравагантен леопардов принт до голи цветове, ретро стил и високо изрязани панталони - има много горещи предложения в модата край брега.

1. Миди плажни рокли

Вдъхновени от колекцията плажни рокли с висока яка, гръцка пепла, големи шарки или украшения с вратовръзка са отгоре. Рокля, облечена върху бански е чудесен избор, ако искате да отидете в ресторант или да се разходите из курорта направо от плажа.

2. Рюшами

Бански костюми, украсени с волани по различни начини, все още са на мода. Освен че са очарователни, воланите са лесни за използване за ретуширане на фигурата. Те придават обем, така че ги използваме на места, които искаме да увеличим визуално - например виждаме пола от хедър с волан, която увеличава обиколката на торса и намалява бедрата.

3. Леопардови петна

Моделите на животните през този сезон са приглушени. Изберете тези, които отразяват истинския цвят на дивите котки, така че по-скоро да не са цветни. Петната придават на стила „нокът“ и са супер секси, което се вижда ясно на модните подиуми

Бельо, каре, полка, бикини с висока талия - вдъхновено от първите открити дрехи от 30-те години на миналия век е силна тенденция това лято. В допълнение, усукана забрадка и можем да се почувстваме като съблазнително пин-ап момиче.

5. Детайли на възли

Обвързването набира скорост през 2019 г. Добавянето на завързани детайли, например на деколтето, допълнително разкрива тялото и понякога увеличава функционалността на облеклото, което може да се адаптира към формите.

6. Рюшами

От стари дрехи – модни шедьоври

Учениците от специалност "Моден дизайн" в Професионалната гимназия по дизайн "Елисавета Вазова" в София изработиха уникални изделия кат...

Гореща новост направо от 90-те години. Накъсан топ без презрамки и бикини с класическа кройка в красив жълт цвят ще подчертаят перфектно вашия тен. Един бански с големи волани покрива твърде голям корем.

7. Кадифе

Тази година разчупваме тенденциите и включваме уютно кадифе в лятната мода. 

8. Гащи с висока кройка

Високата талия и високата кройка отпред са друга топ тенденция това лято. Издърпайте бикините над бедрените кости.

8 неща, които издават, че дрехите са скъпи или евтини

Не е нужно да се обличате винаги със скъпи дрехи, за да изглежда стилно. Необходимо е да съчетаете правилно дрехи и аксесоари и да се ч...

9. Колани

Както през 60-те и 70-те години, ние силно се фокусираме върху коланите, които трябва да зарадват повечето дами, защото коланът помага да се моделира най-често срещаната фигура на круша, маркирайки талията и удължавайки краката. Също така добавя обем, така че трябва да внимавате с излишните килограми в областта на корема. Дамите с ябълков силует могат да закопчат широк колан под бюста, благодарение на който ще повдигнат гърдите и ще отвлекат вниманието от торса.

10. Големи шапки

Огромни шапки също са голям хит тази година. Сламена голяма шапка например, покрива не само лицето, но и голяма част от тялото. Колкото по-голямо е кнейният диаметър, толкова по-добре.

Следвайте модните тенденции и се насладете на едно приказно лято.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...