2 зодии по-често от останалите имат проблеми с наднорменото тегло

1969
2 зодии по-често от останалите имат проблеми с наднорменото тегло
Снимка: iStock/Guliver

Оказва се, че с помощта на астрологията можете дори да определите вашите навици за облекчаване на стреса. Оказа се, че тези представители на зодиакалния кръг са по-склонни от други да ядат заради стрес и това е причината да напълняват.

Сред всичките 12 зодии има няколко нещастници, обречени на проблеми с наднорменото тегло. И както обяснява астрологът, те се случват дори не заради генетиката, а заради начина на живот. Според експерта, животът на тези двама представители на зодиакалния кръг е толкова натоварен и изпълнен със стрес, че това се отразява и на здравето им.

Факт е, че представителите на тези зодии обикновено работят много. Често им се налага да постигат високи резултати и да вземат светкавично важни решения и това ги кара да изпитват голям стрес всеки ден. Според експерта тези двама представители на зодиакалния кръг често имат чувството, че трябва да „влачат семейството“ или да се борят за място под слънцето. Следователно просто нямат време за почивка. Поради това се появява наднормено тегло, тъй като тялото се опитва да се защити с мазнини от агресивна и често токсична среда.

Още: Минус 500 грама на ден: Как да отслабнете бързо и ефективно?

"Тези знаци понякога имат такъв график, че дори нямат време да закусят правилно. Освен това им се струва, че работят по-добре на празен стомах, така че с годините отвикват от най-здравословното от всички храненета – закуската. И обикновено се хранят късно вечерта, когато се приберат вкъщи”, казва астрологът Катерина Дятлова.

Така се оказва, че носителите на тези зодиакални знаци могат да се отпуснат, прекарвайки свободното си време, или да облекчат излишния стрес, докато се хранят. Освен това, висококалоричните закуски, които само допринасят за натрупване на излишни килограми, са доказан начин да се спасите от мисли за неуспешна връзка.

Кои са тези зодии?

И така, тези, които са свикнали със стреса и недоволството, са Овен и Скорпион. Ако техните представители искат да се борят с излишните килограми, то вместо да се хранят, трябва да намерят алтернативни начини за справяне със стреса. Например пазаруване. Но, както подчертава астрологът, не онлайн, а най-обикновено, за да пазарувате активно и да се движите повече.

В борбата с излишните килограми Овен и Скорпион ще бъдат подпомогнати от различни спортове. Това е, когато всеки ден има нова дейност: бягане в понеделник, танци във вторник, нещо друго в сряда.

Още: Как да определим дали сме с наднормено тегло?

Астрологът дава още един съвет как Овните и Скорпионите да се откажат от навика да се хранят стрес или да започнат да отслабват, ако вече имат наднормено тегло. Според експерта е много важно те да се научат да изразяват агресия и недоволство своевременно и природосъобразно. Най-добрият начин да помогнете за това са курсовете по театър и психология.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко чаши кафе трябва да пием на ден, за да сме здрави?

Имайте едно наум: Тези храни могат да съдържат нитрати

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com