3-те зодии, на които им е направена ЛЮБОВНА магия

23111
3-те зодии, на които им е направена ЛЮБОВНА магия
Снимка: Thinkstock

В любовта си мислим, че винаги сърцето ни води и ни насочва накъде трябва да поемем, но всъщност понякога енергията на другите хора се оказва много по-силна. Ето кои са зодиите, които трябва да внимават в любовта:

ТЕЛЕЦ: Телците винаги имат проблеми в любовта. Каквото и да направят, все ги застига някаква сложна ситуация, от която се чудят как да излязат. В случая ситуацията е свързана с любовта. Някой им е направил магия, с която да не им върви в нито една връзка, която започнат в последната година. Така ще бъде и до края на тази година, което поставя Телците в лоша ситуация. Всеки опит да обичат или да бъдат обичани се разрушава пред очите им и се чудят дали те не са причината за това. Истината е, че всичко при тях си е наред, просто някой им е изпратил лоша енергия, с която всичките им връзки се провалят. Има един единствен начин да развалят тази магия и да не продължава повече това лутане в любовта. Начинът е изхвърлят всички подаръци и вещи, които имат от бившите си любови. Още на мига!

Късметче според ЗОДИЯТА за месец ЮЛИ

Време е да посрещнем новия месец и всички онези положителни емоции, които ни очакват. Всяка зодия получава по едно специално късметче. ...

ЛЪВ: Лъвовете си мислят, че няма как да някой да пребори силния им характер и да им изпрати лоши мисли, които могат да му повлияят по някакъв начин. Но това изобщо не е вярно. Щастието им много дразни някой, който е решил да провали любовта, която са намерили. В случая Лъвовете трябва много да внимават, защото магията, която им е направена и за изневяра. Въпреки, че си мислят, че няма как да изневерят, няколко глътки алкохол в повече, неподходяща компания... и всичко може да се случи. Ако Лъвовете искат да развалят тази магия, непременно трябва да скрият временно всичките си снимки с половинката си от социалните мрежи, така че да спрат лошия приток на енергия във връзката си.

СКОРПИОН: Скорпионите много пъти са били в ситуацията, в която нещо в любовта тотално се проваля за отрицателно време. Много искат да стане нещо специално за тях, но някой им пречи в това начинание. Или искат да започнат нова връзка, или искат да предложат брак. Каквото и да им предстои, някой много иска да се провалят в това. Скорпионите трябва да изчакат правилния момент и непременно трябва да развалят магията. Единственият начин да го направят е като предприемат действието, което са замислили на 13-то число от месеца. Точно тази дата ще ги предпази и ще им даде пълното щастие, за което мечтаят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com