4-те зодии, които са царе на драматизирането и преиграването

9670
4-те зодии, които са царе на драматизирането и преиграването
Снимка: https://www.pexels.com

Почти всяка раздяла е тежка и неприятна. Всички знаем, че сбогуванията, особено със значими хора, винаги предизвикват болезнени чувства у нас. Дори раздялата да е за добро, това обикновено не може да ни успокои в разгара на ситуацията. В самия момент на раздяла ние сме слепи за всички съвети и обяснения, и виждаме само едно единствено нещо, а именно това, че някой е на път да ни изостави. Страхът от изоставяне е нещо, от което всеки един човек страда. Това са доста емоционални моменти, при които разумът ни често отсъства и сме склонни да драматизираме и преувеличаваме. Астролозите представят няколко зодиакални знака, които са по – склонни от всички останали да драматизират при раздяла. Ето и кои са те:

Овен – тъй като Овните са от групата на огнените знаци, това предполага, че те са с доста наситени емоции. Техните чувства бушуват не само във вътрешния им свят, но се отразяват и отвън. Обикновено след раздяла мислят единствено за себе си и дори не се опитват да се поставят на мястото на партньора си. Някои Овни са склонни да вдигат сериозни скандали, в които защитават единствено своите виждания.

Неприятности ще помрачат щастието на някои зодии през август

Практикуващият астролог с десетгодишен опит, таронумеролог и преподавател на Евразийския астрологичен институт Анастасия Широкова, прип...

Козирог – Козирозите не са толкова драматични… поне външно. Пред приятелите си те ще говорят, че раздялата за тях не е проблем. Ще кажат, че дори те самите са мислели да зарежат гаджето си доста отдавна. Ще изглеждат, че все едно не им пука, но дори и да успеят да заблудят някого, едва ли ще успеят да заблудят и себе си. Вътре в тях бушува буря и въпрос на време е да излезе наяве.

Лъв – Всички сме чували за манията на Лъвовете да са в центъра на вниманието. Те искат целият свят да е в краката им. Вярват си, че навсякъде, където отидат, ще бъдат забелязани. Съзнателно или не, те изискват от половинката си едва ли не да ги боготвори. Ако се случи така, че да бъдат отхвърлени, това ги удря като гръм от ясно небе. Представете си реакцията им…

Рак – Раците са водни знаци, известни със своята чувствителност. Много често и най – маловажната ситуация ги засяга твърде лично, а какво остава за раздялата. Раците са от този тип гаджета, които ще ви звъннат в два часа сутринта под въздействието на алкохола и ще ви молят да се съберете отново. В други случаи пък ще ви изгонят с викове от къщата. При тях реакцията никога не е сигурна, но едно е сигурно – ще бъде драматично.   

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 20 април 2024

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com