4-те зодии, които са надарени със специална дарба

36944
4-те зодии, които са надарени със специална дарба
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които са родени под щастлива звезда и притежават сили, за които мнозина мечтаят. Ето кои са те и какво могат, което другите зодии не притежават:

ТЕЛЕЦ: Телците са родени под щастлива звезда, защото имат от всичко по малко в живота си. Не им липсва нищо и това ги прави много освободени, така че да могат да усетят всичко, което притежават. А тяхната специална сила е развитата им интуицията и сензитивност. Чрез нея те взимат важни решения в живота си, които винаги се оказват правилни. Помагат и на други хора, които често се допитват до тях за съвети. Интуицията им е толкова силна, че могат да усетят кога може да се случи нещо лошо и да го избегнат. Това ги пази от злини и им дава нови хоризонти, които виждат и усещат много преди да са се случили в действителност.

Щастие или тъга? Ето какво чака ЗОДИИТЕ през АПРИЛ!

През април ни очакват много събития, които може да не са толкова положителни, но ще можем да извлечем поуката си от всяка ситуация, в к...

ЛЪВ: Лъвовете са изключително интересни личности, които се развиват в много посоки и вярват, че човек никога не бива да стои само на едно място, ако иска да е щастлив и пълноценен. Една от посоките, в които трябва да се развиват, е гледането на карти таро. Имат специални умения в това, усещат събитията, вникват дълбоко в душата на отсрещния човек и много често познават всичко, което картите им дадат. Ако все още Лъвовете не са се докоснали до тази своя дарба, е време да опитат – ще се изненадат колко много могат да кажат за един човек. И това какъв е той, и това какво го очаква в бъдеще.    

СКОРПИОН: Скорпионите са много самостоятелни личности. В живота си често са се справяли сами с какво ли не и нямат нужда от някой, който вечно да ги измъква от калта. Силният им характер е очертал една особено ценна дарба, с която Скорпионите много се гордеят. Те могат да усещат енергията на хората около себе си, да знаят кой човек е добър и искрен с тях, както и кой лицемерничи. Тази тяхна сила е много важна, защото през целия им живот ги предпазва от това да не бъдат предадени и се заобикалят само с добри хора.

КОЗИРОГ: Козирозите имат много ясни сънища, които често се оказват пророчески. Тази тяхна дарба те не осъзнават до много късен етап от живота си. Когато обаче разберат, че сънищата им не са случайни, започват да предвиждат събития, които могат да се случат на тях или на близките им. По този начин могат да попречат на лошите събития и да привлекат добрите случки в живота си. Тази им дарба е много ценна и не бива да я губят, както и не бива да спират да вярват в нея. Важно е Козирозите старателно да си записват сънищата, така че да могат да ги тълкуват по-добре и когато им дойде времето.  

 

Човекът, който „залепва“ всякакви предмети към тялото си

Мухибия е името на човека, който привлича с тялото си всякакви предмети – от лъжици до мобилни телефони. Преди около пет години ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com