4 зодии, които предпочитат да бъдат КОМАНДВАНИ от другите

6596
4 зодии, които предпочитат да бъдат КОМАНДВАНИ от другите
Снимка: iStock

Има някои хора, които не са достатъчно самоуверени да се опълчат на другия или да споделят възгледите си и затова се оставят в ръцете на останалите. В някои ситуации това не е кой знае каква жертва, но в други може дори да става въпрос за собственото им бъдеще. Те жертват своите нужди и предпочитания, за да не навлизат в конфронтации например. Причините те винаги да бъдат отстъпващи и да го играят по-наивно може да са най-различни, но понякога това ни е вродено - и зависи и от зодиакалния ни знак. 

Нека видим кои са тези 4 зодии, които оставят другите да ги командват. В следващите редове проверете дали вие сте ред тях.

Рак

Представителите на този зодиакален знак са едни от най-емоционалните. Те винаги поставят себе си на заден план за благополучието на близките им хора. Ще направят всичко, за да сте щастливи, дори те да не се чувстват особено добре. Винаги се съобразяват с останалите и са на разположение по всяко едно време - ще загърбят всичко останало, ако ги помолите за помощ или услуга, дори да не е по силите им. Понякога обаче са твърде обсебващи с това, че искат постоянно да бъдат необходими на другите.

Кои зодии трябва да подобрят своята увереност?

Близнаци

Близнаците са доста нерешителни и това е причината, поради която в повечето случаи оставят на другите да решават и за тях. Те сами осъзнават, че трябва да бъдат по-решителни и твърди в изборите си, но им се струва трудно да се поправят. Често менят мненията и настроенията си и това ги подтиква да се доверяват на останалите и да приемат техните мнения и предложения. Съобразяват се и се приобщават към плановете на другите.

Риби

Когато усетят някакъв вид напрежение около себе си, представителите на този знак винаги се подготвят и слагат защитната си черупка. Те са и от типа хора, които не допускат лесно нови хора до себе си, но се опитват с всички сили да задържат близките си - това е именно и причината да приемат техните мнения, предпочитания, съображения и т.н. Дори и да не са съгласни напълно с вас, няма да спорят и няма да го покажат, за да не рискуват разклащането на колебливите ви отношения.

Везни

Везните се стараят да поддържат добри отношения с всяко живо същество, така че понякога си служат и с лъжата, за да избегнат конфронтации. Те се съгласяват с всичко и всеки, съобразяват се с вас, за да запазите добрият тон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да върнем страстта във връзката си?

3-те принципа, върху които се гради щастливият семеен живот

Как да превърнете вазата в талисман за сбъдване на желания?

5 неща за себе си, които трябва да кажете само на мъжа, за когото ще се омъжите

Модните тенденции, които се върнаха от миналото и защо

Ред и чистота: как правилно да съхранявате обувките в гардероба, за да удължите живота им

В колко часа трябва да пиете кафе, за да останете бодри през целия ден?

Спортни добавки: всичко за техните ползи и вреди

Как да научим кучето да стои само?

Опасно ли е говоренето насън?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com