Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

5 прости стъпки, които ще ви превърнат в звездата в офиса

21 декември 2020, 09:16 часа

Всеки иска да бъде забелязан и оценен на работното си място. Това носи не просто лично удовлетворение, но и повишава енергията и мотивацията за нови постижения. Как да се превърнем в звездата на колектива?

Отзивчивост

Ако мислите не само за себе си, но и за другите, показваме готовност да помогнем или да сътрудничим това неминуемо ще ви помогне да поставите стабилни основи на вашето място в екипа, в който работите.

ДА ОСТАНЕМ ВЪВ ФОРМА И В ОФИСА

Надеждност

Едно от най-важните качества, което трябва да притежаваме на работно си място. Шефът ви и хората от екипа трябва да знаят че могат да разчитат на вас и поетите задачи ще бъдат изпълнени и то в срок.

Постоянство 

Тук са включени умението да овладеем емоциите си и възможността за бърза адаптация. Важното е да не губите вярата в себе си, както и в това, че с постоянство всеки проект може да бъде завършен.

Инициативност 

Това ще накара колегите ви, а и шефовете да ви забележат. Ако сте пълни с енергия, ентусиазъм и нови идеи, ако влагате всичко в постигането на общата цел – няма как да не се превърнете в звездата на колектива.

Ентусиазъм 

Най-важното качество в рецептата за истинската харизма. Ако вършите работата си с желание, ще бъдете щастливи, уверени и пълни с енергия, а това няма как да не остане незабелязано. Това от своя страна ще привлече към вас късмет, успех и изобилие.

Вероника Чанева
Вероника Чанева Отговорен редактор
Новините днес