5 съвета за успешна свалка в социалната мрежа

3511
5 съвета за успешна свалка в социалната мрежа
Снимка: Erik Lucatero / Pixabay

Основно предимство на онлайн запознанствата е, че мнозина намират за много по-лесно да флиртуват онлайн, отколкото биха направили в „реалния“ живот. Когато видим привлекателен човек във влака или в клуба, често не смеем да говорим с него. Страхът да не бъдем засрамени или отблъснати е твърде голям. Кой обича да се излага публично? От друга страна, в интернет пространството не са необходими много усилия, за да говорите с някого и често се чувствате по-спокойни, след като е осъществен първият контакт. Независимо от това, дори при онлайн запознанства, успехът не идва автоматично само защото се регистрирате в платформа. Точно както членството във фитнес залата не ви дава тонус, освен ако не отидете. Даваме ви 5 съвета за успешна свалка в социалната мрежа.

1. Избор на прякор

Как да свалим един мъж за 10 минути?

Опитната дама винаги знае как да впечатли един мъж и да привлече вниманието му. За това е важно да изхвърлите всички установени постула...

Прякорът често е първото нещо, което другите потребители виждат във вашия профил. Ето защо трябва да го изберете внимателно и да прецените какво впечатление искате да създадете за себе си.

2. Профилна снимка

Преди потребителите да прочетат повече информация, те обикновено поглеждат снимката на вашия профил. Тук също е важно внимателно да изберете снимката. Във всеки случай качете актуална снимка. Пикселираните снимки и бързите селфита не са добра идея и не показват точно ангажираност, когато търсите партньор. Но същото важи и за другата крайност: Разбира се, че искате да покажете най-добрата си страна. Независимо от това, не бива да прибягвате до Photoshop - разочарованието при първата среща може да бъде голямо от другата страна.

3. Информация за профила

7 факта за флирта, които трябва да знаете

Флиртът се оказва доста здравословно занимание, ако разбира се не го правите с нечий чужд съпруг или съпруга. Вижте 7 любопитни факта з...

Ако първото впечатление е правилно, другите могат да получат по-добра представа за вас във вашия профил. Колкото по-интересен е вашият профил, толкова по-вероятно е другите да ви забележат. Така че отделете малко време, отговорете на зададените въпроси и разкажете нещо за себе си. Това предизвиква интерес и веднага дава тема за разговор! Разбира се, можете да се поставите в правилната светлина с информацията. Не се описвайте като състезател, само защото сте се записал във фитнес зала, но не сте ходили от месеци. Нещо подобно само предизвиква фалшиви очаквания – които така или иначе ще бъдат разкрити, когато се опознаете по-добре. Освен това се опитайте да се откроите от тълпата, като избягвате обичайните фрази. Вместо просто да пишете „прочетете“ в хобита, назовете няколко от любимите си книги. По този начин вашият колега може по-добре да ви оцени и вие можете да му предложите добро начало на разговор.

4. Първият контакт

Точно както в реалния живот, запознанствата онлайн изискват да предприемете действия и да не чакате някой да ви изпрати съобщение. Започнете да търсите профили, които ви интересуват, и им пишете. Хубавото на флирта в интернет: адресирането или по-скоро написването на мотивационно писмо е много по-лесно за повечето хора, отколкото ако стоят директно пред човека. Можете да отделите време, за да помислите за подходяща входна точка и да измислите няколко мили думи. Във виртуалното пространство никой няма да забележи, ако сте нервни, докато флиртувате. Това е добрата страна. Все пак трябва да имате предвид, че езикът на тялото и интонацията отсъстват в онлайн чат. Ето защо трябва да бъдете особено внимателни с иронията, ако все още не можете да оцените добре характера на вашия събеседник.

5. Нереалното става реално: Първата среща

И мъжете имат номера, за да "проверят" жените

Както жените, така и мъжете имат своите трикове, с които изпитват какъв тип жена стои пред тях, пише БГНЕС. Ето няколко от мъжките трик...

Ако и двамата проявявате интерес, осмелете се и направете следващата стъпка скоро. Ако се разбирате добре, когато пишете, вече е създадена важна основа. Въпреки това, дали наистина можете да помиришете другия човек, обикновено става очевидно едва когато го срещнете лице в лице. И това не е случайно. Всъщност хората си съвпадат само ако могат да се помиришат един друг, това е научно доказано.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com