6 начина да предпазите любовта си от зли очи

8508
6 начина да предпазите любовта си от зли очи

Много хора не вярват, че лошите мисли на другите могат да навредят на любовта им и изобщо на нещо, свързано с личния им живот. Има обаче силна енергия, която злобата и завистта излъчват и тя по някакъв начин може да повлияе върху връзката ви. Ето как да се предпазите.

1. Не показвайте много снимки – въпреки че сигурно често се изкушавате да качвате влюбени снимки с половинката си, определено трябва да започнете да го правите по-рядко. Всеки може да види щастието ви, да гледа снимката ви дълго време, докато човекът, който го прави изпитва завист и негативни емоции.

8 лични неща, които НИКОГА не бива да споделяш

В манталитета на българите е заложено да разказват целия си живот и проблемите си, дори понякога още на първа среща с почти непознат чо...

2. Носете тюркоаз – силата на камъните е голяма и е добре да ги познаваме добре, за да знаем кой камък от какво може да ни предпази и каква енергия носи със себе си. Тюркоазът е камък, който носи здраве, щастие и предпазва любовта, която имате. Можете да го носите в портмонето си или да си купите красиво бижу, което винаги да е с вас.

3. Разказвайте по-малко – не разказвайте наляво и надясно колко невероятно щастливи сте. Много хора искат да имат това, което имате и вие, а понякога несъзнателно могат да ви завидят и да ви изпратят лоша енергия. Казвайте само толкова, колкото е нужно, а щастието – споделяйте без граници между вас и вашата половинка.

4. Дръжте проблемите си заключени у дома – дори, ако в момента връзката ви претърпява промени и имате проблеми, никога не ги споделяйте с другите. Винаги трябва да решавате и хубавото, и лошото само помежду си.

5. Казвайте молитва вечер – дори да не сте религиозни или да не знаете каква точно молитва може да казвате, която да пази любовта ви, това няма никакво значение. Думите и мислите, които изпращаме към Вселената са достатъчно силни тогава, когато идват от сърцето. Благодарете за това, което имате и се помолете то винаги да е с вас. Представяйте си щастливото бъдеще, изричайте намеренията си на глас и изпращайте позивитна енергия към Вселената.

Бебе и любовна приказка за 4 от зодиите през 2021 г.

Новата година, която съвсем скоро ще е тук, ни е подготвила интересни преживявания и събития, които ще променят живота на много от зоди...

6. Бъдете разумни – никой не може да провали любовта между двамата души така, както самите могат. Затова бъдете разумни – обичайте се, подкрепяйте се, бъдете си верни и говорете много за всички хубави и лоши неща в живота си. Бъдете един до друг и ценете любовта си – няма по-сигурен начин да я запазите завинаги.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com