6 секс роли, които ще ви разгорещят

25491
6 секс роли, които ще ви разгорещят
Снимка: iStock/Guliver

Когато правим секс с нов човек, всичко е толкова вълнуващо – нова миризма, непознато тяло, различна енергия, нови пози... За съжаление, при дългогодишните връзки тези страст и емоция рядко могат да бъдат доловени. Затова е необходимо да положим известни усилия, за да събудим сексуалния ни живот, който вече е влязъл в коловоза на монотонността. Предлагаме ви да разиграете палав сценарий с интересни роли. Ако ви липсва нужното вдъхновение, ето нашите предложения.

Големият, лош шеф и кроткият служител

Сексуални фантазии според зодията

Колко ли тъмно, мрачно и скучно място щеше да бъде светът без изкуството на фантазията? Особено, когато става дума за сексуални фантази...

Служебните отношения винаги са били на особена „почит“ сред секс сценариите. Може би, защото е адски възбуждащо да си падаш тайно по шефа, който всички ненавиждат. Би било чудесно, ако имате възможност да се промъкнете в офиса в извънработно време, за да се позабавлявате с партньора. Разбира се, не е нужно той да разбира за похотливите ви намерение – кажете, че сте забравили някой важен документ.

Полицаят и престъпникът

Ах, златната класика! Хубавото на тази роля е, че ви позволява да опитате малко по-нетрадиционен секс – с белезници. Така че, „обзаведете се“ с един чифт, сложете задължителните шапка и риза и преминете към действие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ТУК!

Начинът, по който целува, издава какъв е в секса

Независимо дали ви се вярва, или не, от начина, по който се целува един мъж можете да разберете много за начина, по който прави секс. ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com