6 знака, че си имаш мъж под чехъл у дома

23462
6 знака, че си имаш мъж под чехъл у дома
Снимка: iStock/Guliver

Жените често имат навика да подчиняват мъжете повече, отколкото трябва, докато един ден не осъзнаят, че са създали мъж под чехъл, склонен на всякакви компромиси. От своя страна мъжете попадат в този капан без да се осъзнаят и когато вече го направят, е късно да променят каквото и да било.

Ето това са едни от най-сигурните знаци, че мъжът до вас е превърнат в мъж под чехъл:

2021 ще е най-щастливата година за тези 5 зодии

Време е да оставим проблемите в 2020 година и да насочим вниманието си към следващата 2021 година, която е подготвила много щастие за т...

1. Чисти редовно – всяка жена си мечтае за мъж, който да ѝ помага в домакинството. Обаче когато мъжът чисти дори повече от жената, това е знак, че ролите са се обърнали и старанието на мъжа е станало прекалено нетипично. Хубаво е един мъж да помага в домакинството, но не и основно той да се грижи у дома да е чисто.

2. Не взима решения – ако жената е тази, която винаги взима важните решения, без дори да се допитва до мъжа до себе си, тогава във връзката има проблем. Обикновено или решенията се взимат по равно, или мъжът е водещата фигура. Не бива жената да решава всичко сама, защото така отнема от достойнството на мъжа до себе си.

3. Не работи – има жени, които предпочитат да изкарват парите в семейството, а мъжът до тях да гледа децата, да готви и да се грижи за дома. Тази роля не би се харесала за дълго на нито един мъж, не е и особено типична. Затова, ако искате до себе си мъж с характер, не го превръщайте в домакиня.

4. Готви често – по-често от жената до себе си. Това е симпатично, но далеч не най-доброто решение. Мъжът трябва да се усеща мъж във всеки един момент. Ако прекалено дълго време някой тъпче самочувствието му, той може да си тръгне и никога повече да не се върне. И нека си го признаем, готвенето не е мечтата на мъжа, особено когато има до себе си жена, с която поне по равно могат да си поделят това задължение.

4-те зодии, които оценяваме, само когато ги ЗАГУБИМ

Понякога не виждаме, че до себе си имаме любящ и добър партньор, който иска само и единствено да сме щастливи заедно. Все търсим пробле...

5. Няма глас в леглото – каквото каже жената до него, това се случва както в живота, така и в спалнята. Да отнемеш самочувствието на мъжа в леглото, е като да му отнемеш мъжествеността. Ако един мъж не може да е господар в леглото, той най-вероятно ще си намери друго място, където може да бъде такъв, какъвто природата го е създала.

6. Мълчи при спорове – има жени, които крещят, говорят и се карат на мъжете до себе си, които не казват и думичка, дори да не са съгласни с казаното от човека до себе си. Това разбира се не се случва лесно, става с годините, а мълчанието е само затишие преди буря, никога не забравяйте това. И все пак мъжът до вас не е дете, на което можете да се скарате, затова добре помислете какво ще постигнете с този подход.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 "невинни" признака, които карат жената да изглежда зле в очите на мъжа

10 признака на дъщеря, която е зависима от майка си

Това многогодишно цъфтящо растение e богат източник на витамини и минерали

Ядат ли се листата на червеното цвекло?

Как и кога да почистваме преди Великден?

Колко време трябва, за да втаса козунакът?

Яде ли се кората на райската ябълка?

Как да запазим козунака мек за по-дълго време?

Коя е столицата на Киргизстан

Кога се минава под масата на Великден?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com