6 знака, че в рода си сте имали вещица

53191
6 знака, че в рода си сте имали вещица
Снимка: Unplash

Ще е интересно да разберем кои са основните признаци на една „спяща“ вещица.

Много жени биха искали да могат да виждат в бъдещето и да могат да разчитат знаците на съдбата. Ако и вие имате такова желание, можете да опитате да развиете вашите психически способности, не е необходимо да сте вещица. Ако имате поне три от изброените по-долу шест признака, тогава можете да сте сигурни, че способността да погледнете отвъд хоризонта на събитията е в кръвта ви.

1.       Много силна интуиция

Вещиците могат да предсказват бъдещето не само с карти таро или по линиите на ръката. Те могат да го усетят на съвсем друго ниво – умствено, енергийно. Ако предскажете бъдещето или усетите предварително приближаването на неприятностите или, обратно, на нещо много добро, е напълно възможно да сте го наследили от вашите предци.

2.       Стремите се да бъдете близо до природата

Ако наистина обичате да сте в гората, край морето, в планината и също така мечтаете за къща някъде в пустинята, тогава тази любов може да означава вашето единство с природата. Вещиците винаги са живели на разстояние от хората, в гората, сред живи същества и лечебни билки. Лечителите черпели силата си от природата. Ако е имало такива жени във вашето семейство, тогава може да сте привлечени към земята, към природата в най-чистата й форма. Потомствените вещици не обичат да живеят в града.

3.       Комуникация с животни

Ако сте имали силни жени с магически способности в семейството си, тогава може да имате способността да „общувате“ с животни. Те се успокояват до теб, стават по-сговорчиви. Кучетата ви слушат и усещат какво искате от тях. Котките се доближават до вас, дори ако проявяват омраза и отвращение към други хора. Освен това, вещиците не само привличат животни, но и много ги обичат.

4.       Често дежавю

Дежа вю е, когато ви се струва, че това, което се случва в момента, вече ви се е случвало в миналото. Учените казват, че това е просто неизправност на паметта, но експерти в областта на езотериката твърдят, че по този начин гласът на предците може да говори в нас. Дежа вю понякога ни препраща към миналото, което не помним. По един или друг начин, но ако това чувство се появява често, това показва, че вашите предци са имали голяма духовна сила.

5.       Облекчаване на болката

Например, ако се нараните и след това разтриете болното място, болката изчезва. Същото се случва и с други хора. Докосвате главата си, всяко друго болно място и болката отшумява. Това е възможно, защото в теб може да тече кръвта на много силна жена.

6.       Специален външен вид

Вещиците почти винаги имат много наситен цвят на косата - червена, руса, черна. Освен това, вещиците имат изключително необичайни очи както по отношение на цвета, така и по отношение на самия външен вид. Експертите отбелязват също, че жените, в чието семейство е имало вещици, може да имат блед цвят на кожата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Какво вещае появата на мравки у дома?

Защо НЕ трябва да перете на 40 градуса?

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com