7 неща за дома, които ще ви дадат десетки часове свободно време на месец

2486
7 неща за дома, които ще ви дадат десетки часове свободно време на месец
Снимка: iStock

Пребройте колко ценни минути от живота си прекарвате в домакинска работа, лишавайки се от време за общуване със семейството или любимия човек. Време е да се доверите на прогреса и в същото време да се освободите от ежедневните грижи.

1. Проточен бойлер

Проточният бойлер е идеално решение за периоди, когато липсва топла вода. Купете малкото устройство и завинаги забравете за неудобството. То ще ви позволи да вземете душ дори без топла вода и ще ви осигури комфорт. Това решение е толкова икономично, че дори ще намали сметките ви за вода.

2. Прахосмукачка робот

Прахосмукачката робот ще ви спести много време и усилия за почистване. Приспособлението автоматично почиства къщата от прах и отломки, не изисква постоянно присъствие и в сравнение с конвенционалните прахосмукачки почти не издава шум. И благодарение на своята компактност и специални сензори, той може лесно да проникне в труднодостъпни места и под мебели. Можете да се насладите на чист дом, без да полагате почти никакви усилия.

Какво печелите, ако използвате енергоспестяващи уреди

3. Интелигентни щепсели

Толкова малък детайл, но усещането, че живеете в бъдещето е гарантирано. Можете да включвате и изключвате чайник, ютия или лампа дистанционно, без дори да ставате от леглото: приложение на телефона ви ще бъде достатъчно. Освен това, има гнезда с таймер, който ще ви позволи автоматично да включвате и изключвате електрическите уреди в необходимото време. Между другото, това също ще ви помогне да спестите от сметки за електричество.

4. Сензор за влажност в банята

Никой не иска да отделя време и усилия за борба с мухъл и плесен в банята си. Но този проблем може да бъде предотвратен още преди да се е появил! Сензорът за влажност почти не изисква електричество - включва се само когато банята стане твърде влажна. След това от вас зависи бързо да проветрите и изсушите всичко.

5. Овлажнител

Овлажнителят на въздуха е необходим нещо за повечето апартаменти за зимата. Всички знаем колко бясно работи отоплението ни. Няма да замръзнем, благодаря, но не искам да се занимавам с последствията от сухия въздух. Ето защо няма да е излишно да имате овлажнител.

Домакинските уреди, които ще улеснят живота ти

6. Самопочистваща се котешка тоалетна

Решението не е от най-бюджетните, но сме сигурни, че за тези, които имат повече от една котка у дома, това ще е спасение. Такива тави, най-често приличащи на някакви космически капсули, са оборудвани със специална система, която автоматично премахва отпадъците от домашни любимци след употреба. Вече няма да губите време за ръчно почистване на кутията за отпадъци и вашата котка винаги ще има чисто място, което да използва. Перфектно!

7. Съдомиялна машина

Това е основата! Въпреки че мнозина трябва да вярват, че могат и бае тази джаджа. Попитайте всеки, който веднъж е монтирал този помощник в дома си - никой просто няма да може да живее без съдомиялна машина. Тук има някои предимства. Спестявате време, не мокрите ръцете си отново и гърбът ви е по-здрав: хората с ръст над 1,8 м знаят какво приключение е да търкате чинии в полусвито положение.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Топ 5 на зодиите, които лъжат най-много

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Да си нямате работа с тях: Топ 5 на най-проблемните зодии

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 април /валутен калкулатор/

Родени с късмет: На тези зодии всичко им се случва с лекота

Какво е истинското име на Марк Твен

Научете най-щастливия ден за всяка зодия от седмицата, 29 април - 5 май

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com