7 причини мъжете да ходят по проститутки

34189
7 причини мъжете да ходят по проститутки
Снимка: iStock

Интернет изобилства с предложения за платена "любов". Разбира се, жени също търсят такива услуги, но по-висок процент са мъже. Точно с два клика може да изберат всякакви предпочитания - от цвят на косата ѝ, тегло, възраст, размер бюст, а даже и естествен или изкуствен такъв. Има основни причини тези сайтове да са толкова посещавани, популярни, а услугите, които предлагат тези жени, да са толкова желани. Да ги разгледаме:

Причина 1: Лесно. Достъпно. Анонимно.

Проститутка може да си намерите по-бързо и от килограм банани на пазара. Нужно вие само мобилно устройство и интернет. И пари за сексуалната услуга. В България легалността на проституцията е размито понятие, стига да не те "хванат" в крачка в действието... Съответно тези сайтове ще продължават да се увеличават по брой и вид.

Достъпно: Интернет труженичките се различават от тези на магистралата с това, че предлагат терен. Или ходят по домовете срещу екстра кеш. Може и в колата, Те са се погрижили всичко с тях да е лесно и достъпно от А до Я.

Анонимно. Гарантират "пълна анонимност" масово в обявите си. Не ги интересува как се казвате, как изглеждате, коя е жена ви, леля ви, баба ви. Имате 60 минути да влезете и излезете... от живота ѝ...

Причина 2: Голямо разнообразие в "менюто"

Както се споменава по-горе - менюто е абсолютно богато и има всичко за всякакви вкусове. Слаби, пищни, с малък бюст, с огромен, предлагащи различни неща, задоволяващи всякакви фантазии, срещу допълнителни финанси. Има даже и такива, които предлагат услугата "girlfriend experience", което в директен превод е да си платите да се преструва за ваше гадже / партньорка. Всъщност, доста компаньонки, в своите изповеди, споделят че имат много клиенти, които си плащат да са с тях само, за да си поговорят.

Защо все повече мъже не искат да имат връзки?

Отношението към семейството и брака се промени драстично през последните десетилетия. Все повече млади мъже не искат да влизат в него, ...

Причина 3: "Липсва им нещо" в партньора им

Дали било добра форма на разговор, която в рутината се е изгубила, дали сексуалната тръпка е намаляла и от двамата, а интимността е останала само до потупване по рамото на път за работа, да, доста мъже "прибягват" към сексуални услуги от други жени, след като се чувстват вече напълно неудовлетворени от семейните отношения вкъщи. 

Защо мъжете предпочитат да изберат лесния път и да потърсят проститутка, вместо психолог за семейна терапия с жена си, е друга тема.

Причина 4: Срамуват се от фетишите си

В хода на едни добри семейни взаимоотношения, често е трудно да се изрази желанието на мъж да разнообразят сексуалния живот с партньора си с неща от доста нетипичен характер. Съществуват не малко хора, които имат изключително нестандартни фетиши, които е доста по-лесно да осъществиш за 1 час с платена жена, отколкото да убеждаваш своята собствена в тях.

Бракът с мъжете от тези 3 зодии е същинско изпитание

Ако не искате да останете разочаровани от избора на съпруг, добре е да знаете с мъжете от кои зодии, бракът е истинско изпитание. Овен...

Причина 5: Несигурност във външност, характер и тн.

Не малко мъже страдат ежедневно от развити комплекси от външността им, трудността им да общуват с жени. Разбираемо, ако изпитват панически страх да заговорят жена, то е до някъде разбираемо, че са посетили платена услуга, защото там всичко е в "кърпа вързано".

Причина 6: Убедили са се, че "Всички мъже го правят, това е нормално"

"Пешо и Тони го правят, всички го правят". А не. Това, че Пешо и Тони го правят, не означава, че всички мъже го правят. 

Има изключително много мъже (повечето, всъщност), които не биха го направили, защото имат достатъчно самочувствие и уважение към себе си, партньора си и смятат тези жени за неатрактивни с бруталната си пошлост. И като цяло са им гнусни.

Папата призова за уважение към проститутките

Папа Франциск поведе литургия за десетки хиляди поклонници на пълен стадион в Банкок в четвъртък, като призова за уважение към простит...

Причина 7: Пристрастени са.

Това вече е сериозна фаза и потенциално опасна. Добре изглеждащи мъже, с хубави семейства, добра работа, не могат да спрат да посещават секс труженичките, защото им действа като наркотик. Еквивалентно зависими са към секс с платени жени, толкова колкото и алкохолиците към водката, наркоманите към хапчетата и тн.

Както в семейства на алкохолици, наркотично зависими и други, въпреки неколкократни молби, семейни скандали и раздели, тези хора са неспособни да проумеят, че това трябва да се адресира като проблем, а не нормалност. За съжаление, много често хванати в делата си, зависимите обещават, че това е последното, било е минало и е свършило. Няма минало, докато не осъзнаят сами какво вършат.

Като всеки зависим и несъзнаващ проблемът в деянията си, често пропиляват живота си, дали в семеен, кариерен или друг план. Или във всички.

Най-сериозното изпитание при всички зависими е признаването пред самите тях, че това не е нормално и трябва да спре. За съжаление, в повечето случаи е прекалено късно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com