Ако жената прави ТОВА, то тя вече НЕ обича мъжа до себе си

17178
Ако жената прави ТОВА, то тя вече НЕ обича мъжа до себе си
Снимка: iStock/Guliver

За жалост връзките между нас, хората не могат да са напълно перфектни и съвършени, тъй като ние самите не сме без недостатъци и всяка лична индивидуалност ни прави толкова различни…

Но пък взаимоотношенията помежду ни можем да сравним по техният ритъм на развитие: откриваме човека с главно „Ч”, той ни допада, обикваме го и се наслаждаваме на тази любов до момента, в който тя става вече изконсумирана едностранно или дори от двете страни.

Ако успеем да усетим навреме сигналите, които ни предупреждават, че любовта си отива, то ще ни бъде много по-лесно да преодолеем тежкия момент.

Старанието за поддържане на връзката отсъства

Въпреки, че тя е свидетел на замирането на вашата връзка, не полага ни най-малкото усилие за подобряването на отношенията ви и дори обратното, безразличието взема връх. 

Равнодушието е изписано на лицето й

Когато се замисляте, виждате абсолютно равнодушие и безучастност да се излъчват от нея. Струва ви се, че са насочени към всичко и всички, но вътрешно назрява тежката истина, че всъщност вие сте единственият обект, към който безразличието й гледа.

Тя вече не ви ласкае

Знаем, че в началото на всяка връзка сексуалното привличане е много силно и вероятно често сте чувал ласкави думи от нейна страна, които са ви карали да се чувствате истински мъж и най-вече желан мъж. Ако отдавна те липсват, значи, че вече не сте толкова атрактивен в очите й.

Общуването помежду вас е на минимума или нищожно

Когато диалогът между двамата се превърне в монолог, а разговорите се сведат само и единствено на битово ниво или по чиста необходимост, сигурно е, че сте изгубил значимостта си в очите на дамата.

9 причини, които обричат умната и красива жена на самота

Ако всичките ви опити да изградите сериозна връзка завършват с провал още след първата среща, със сигурност си задавате въпроса каква е...

С действията си показва ясно, че не ви взема под внимание

Емоциите ви, разсъжденията ви не са от значение за нея, когато трябва да се направи дадено нещо. Даже и ако ви навреди, този факт е изцяло незначителен, тъй като тя вече не изпитва нищо към вас.

Чувството на признателност към вас и вашето великодушие вече е минало

Ако преди нежните и красиви постъпки или щедрите дарове от ваша страна са предизвиквали в нея радост и положителни емоции, а днес получавате отсреща единствено мълчание и безизразност, то нещо не е наред.

Липса на жестове към вас

8 типа жени, които плашат мъжете

Може ли жената да изплаши мъжа? Отговорът е: О, да! Особено ако е водена от страхове, комплекси и наложени нагласи... 1. „Търг...

Всички тези мили жестове от нейна страна, които помните, са останали назад. Не получавате нито една нежна дума или действие, но това е така, защото просто любовта си е отишла, а с нея и отношението.

Вие първи започвате разговор   

Когато обичаме и сме обичани, желанието да общуваш с партньора винаги е налице и във всяка житейска ситуация, първият човек, когото търсим за съвет или просто да споделим е любимия човек. Затова, ако чувствате, че тя няма желание да споделя и говори, знайте, че това е лош знак.

Интимната близост е рядко срещано явление в съвместния ви живот

И последно, но много важен фактор: копнежът да докоснем любимия човек е най-ясният знак, че изпитваме силни емоции към него. Отсъства ли този копнеж, нещата са непоправими.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Боядисване на великденските яйца: Природни рецепти от миналото

Как да се преборим с чувството за малоценност?

Защо суровите броколи са по-полезни от задушените?

Кога ставаме стари: Интересно изследване

Най-разтърсващото любовно българско стихотворение

Любовен съвет за всяка зодия за 29 април 2024

Таро хороскоп за 29 април 2024

Много мъдра притча за майката, която съсипала сина си с грижите си

Страстната седмица започна: Много силна молитва към нашия Ангел Пазител

Топ 4 на най-грубите женски зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com