Ако сънувате ТОВА, ще ви се случи нещо чудесно

4553
Ако сънувате ТОВА, ще ви се случи нещо чудесно
Снимка: iStock

Тълкуването на сънища е цяла наука. Мнозина проверят по съновниците какво означават сънищата, които са имали, с надеждата да се окаже, че им предстои нещо добро. Има различни теории за това защо и кога сънуваме, както и за тълкуването на сънищата – някои се сбъдват, други – не. Все пак, ако се от вярващите, вижте следващите сънища, които вещаят щастие и успехи. Скоро сънували ли сте нещо подобно?

Градина – красива градина с цветя и зеленина насън е знак, че скоро ви очакват романтични емоции. Любовта ще ви се усмихне, а ако вече имате такава, то предстоят много хубави моменти с нея. Цветята в съня са знак за растеж в работата, личния живот или бизнеса. Успехите са ви гарантирани.

Какво ни казват сънищата

Всеки човек сънува. Независимо дали си спомняте или не, сънищата се случват, когато мозъкът навлезе в състояние на R.E.M - rapid eye mo...

Лястовица – лястовичката в съня е предвестник на добри новини, които ще ви зарадват. Подобен сън е знак  да бъдете благодарни за всичко, което имате, да очаквате щастието в живота си. Лястовицата в съня вещае, че сторената добрина ще бъде възнаградена. Може да си поставите смело нови цели и да ги последвате. Ще откриете свой талант, за който не сте подозирали. Лети ли лястовичка в съня ви, знак, че трябва да положите старание, за да излезете победители от борбата, която водите.

Вали дъжд – сън, в който вали дъжд, е знак, че трябва да се пуснете по течението на живота, да м се наслаждавате, да имате кураж да живеете така, както желаете. След такъв сън е хубаво да направите нещо, което не сте правили преди, да посетите ново място или да направите някаква промяна за себе си. Вярвайте в съдбата и в това, че тя ви е приготвила много приятни изненади, които тепърва предстоят.

Нови обувки – ако се видите с нови обувки насън, любов стои на прага ви и чака да ѝ отворите вратата. Успехи и благополучие в семейството. Ако сте сами, скоро ще намерите човек за сериозна връзка. Огледайте се за любов, защото тя е някъде там.

Светулки – светулките в съня са символ на нови идеи и креативност. Обърнете внимание на всичко, което ви хрумва тези дни. Възможно е да получите решение на проблем в съня си, нова възможност или идея, която ще ви донесе благополучие. Сънят е положителен и вещае добри предстоящи дни и най-вече – решаване на проблеми, излизане от трудна ситуация. Той ви казва буквално, че винаги има светлина в края на тунела. Много светулки присънят ли ви се, добри новини идват към вас. Ако видите светулка наблизо, значи ще се радвате за нещо. Щастието идва към вас.

5 често срещани сънища и тяхното значение

Някои хора вярват много в символиката на сънищата и винаги се опитват да си спомнят какво са сънували през нощта, за да проверят значен...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 причини, поради които подаръкът на саксийно цвете ще убие енергията в дома ви

5 стайни растения, които ви помагат да отслабнете с чудодейната си енергия

Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците

Експерт: Струва ли си да купувате по-скъп шампоан?

Експерт: Качественото месо се познава още в магазина по това

Досега сте яли сиренето грешно - ето как е правилно

Марулята ще остане свежа по-дълго, ако направите това

Притча за огромния смисъл на трудностите в живота ни

Стихотворение за 24 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 24 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com