Българи бяха специални гости на фестивала в Кан

8830
Българи бяха специални гости на фестивала в Кан

Двама българи имаха невероятния шанс да изживеят Кан в ролята на истински кино звезди. Ивайло Недков и Мария Милушева бяха специални гости на фестивала и преминаха по червения килим в компанията на Гаел Гарсия Бернал и Диего Луна. Прочутите създатели на мексиканската филмова компания "Канана Филмс" добиха световна популярност с изключително успешния "Пина", обрал редица награди и представен от София Филм Фест през миналата година.

Ивайло Недков и Мария Милушева спечелиха световен фото конкурс и заминаха за Кан, справяйки се с конкуренцията на участници от над 15 държави. Те отседнаха в прочутия хотел Мартинез и пристигнаха на червения килим със супер луксозната яхта на Chivas Regal, основен спонсор на фестивала.

CHIVAS REGAL и CANANA FILMS представят филми за приятелството

През 2005 година Гаел Гарсия Бернал, Диего Луна и Пабло Круз създават филмовата компания Canana Films. Те са приятели откакто се помнят...

Ивайло и Мария станаха свидетели на появата на Никол Кидман, която е в Кан като член на журито на 66-тото издание на бляскавия кино форум. Тя бе облечена в разноцветна рокля Dior и розови лачени обувки. Аплодисментите на публиката обра и председателят на журито – американският кинорежисьор Стивън Спилбърг.

Сред останалите знаменитости на червения килим се откроиха режисьорите Асгар Фархади, Джим Джармуш, Александър Пейн и много други. Звездата от „Великия Гетсби“ Леонардо ди Каприо предизвика истински фурор, а водещата на тазгодишното издание на фестивала, a Одри Тоту прикова вниманието на фотографите с прекрасна визия в поредната бляскава вечер в Кан.

 

 

Великият Гетсби

Филмът е адаптация по едноименната новела на Франсис Скот Фицджералд, а романът му се превръща в едно от най-четените произведения през...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com