Дали е възможно да простим на мъж, който си е имал любовница

3373
Дали е възможно да простим на мъж, който си е имал любовница
Снимка: iStock/Guliver

Ако и вас ви е застигнал моментът с изневярата, то това не е никак приятно преживяване и е труден момент, който не се преодолява бързо и с лекота. Ако все пак не се отказвате от съпруга си и искате да го върнете отново в семейството си, може да опитате с тези няколко съвета, но не ви гарантираме стопроцентов успех, тъй като всеки случай е строго индивидуален.

Кой е виновен за изневярата?

5 признака, че съпругът ви изневерява виртуално

Виртуалната изневярата е фина, предимно скрита форма на флирт. Не предполага физическа близост, а болезнено нарушава изключителността н...

Според голяма част от психолозите вината се дели на две равни части. Когато мъжът прибегне към изневяра и отиде при друга жена, то най-вероятно неговата съпруга е изгубила нишката в даден момент – не е споделяла проблемите си, дистанцирала се е несъзнателно, съсредоточила се е изцяло върху работата или отглеждането на децата и т.н. 

Когато разберете за ножа в гърба, който е забил съпругът ви, се обърнете и към себе си и се попитайте дали и вие нямате някаква вина? Отделяли ли сте достатъчно време само за съпруга си, или дори не помните кога сте оставали последно насаме? Много хора не издържат дълго на липсата на внимание от страна на човека до тях и отиват да запълнят липсата на друго място.

Жената като обект на лов

Запазете спокойствие обаче каквото и да става. Не действайте импулсивно, не пишете гневни постове в социалните мрежи, не го преследвайте, не се тръшкайте и не изпадайте в нервни кризи – да, не е лесно, но това е най-добрият вариант. Успокойте се, премислете добре цялата ситуация и вземете решението си на трезва глава, колкото и време да ви отнеме. 

Как реагира всяка зодия при изневяра

В астрологията всичко е много индивидуално. Въпреки че може да са родени под един и същи зодиакален знак, хората реагират различно в ра...

При подобна ситуация не можете да принудите съпруга си да се върне отново при вас. Решението е негово и вие трябва да свикнете с тази мисъл. Ако не можете да приемете развоя на нещата, посъветвайте се с близки хора или дори потърсете помощта на специалист. 

Вгледайте се вътре в себе си, както и погледнете на ситуацията обективно. Така ще можете да погледнете себе си и съпруга си с други очи, може дори да ви е по-лесно да приемете случващото се, както и дори да осъзнаете, че извън тази връзка ще се чувствате по-щастливи. Помислете добре дали наистина имате нужда този човек да се върне отново в живота ви и заслужава ли си да се борите за неговото внимание и любов.

Вярно ли е, че целувките подобряват здравето ни?

Съветваме ви обаче да не прибягвате към различни банални начини на отмъщение – започвате да се срещате с други мъже, само за да му причините същата болка и т.н. Дайте си нужното време да се възстановите, а от нашия опит бихме ви казали, че мъжете накрая винаги се връщат сами.

Частни детективи споделят: 4 сигурни знака, че мъжът ви изневерява

Дейвид Кинг, управляващият директор на Lipstick Investigations, разкрива кои са най-популярните признаци, че съпругът ви изневерява. Сп...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 4 май /валутен калкулатор/

По-здравословен ли е замразеният хляб?

Това е най-скъпият зеленчук в света, съдържа важни витамини и минерали

Как сами да премахнете зъбния камък?

Нудистки плаж в Сардиния организира голи сватби

В кое море се влива река Марица?

Кой е единственият български град на река Тимок?

За да печете на барбекю най-здравословно, спазвайте тези правила

Защо Свети Георги е наречен "Победоносец"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com