Диктатура и скандали тресат къщата на Big Brother

8199
Диктатура и скандали тресат къщата на Big Brother

Само ден след като съквартирантите прекрачиха прага на Къщата, тя се разтресе от скандали. Кристиян успя да разбуни духовете и да докара някои от мъжете до предела на търпението им. Властта, която най-младият обитател получи от Big Brother, само усложни нещата за останалите 12 участници и много скоро всички се обърнаха срещу диктата му.

В дейли епизода тази вечер, зрителите на Big Brother ще видят острите реакции на участниците и безмилостната диктатура на Кристиян. Младежът ще вземе най-ценното нещо в Къщата - водата, цигарите и ще намали храната, а потърпевшите съквартиранти се възроптаят срещу неговите решения. Това ще доведе до поредица от скандали. За всеобща почуда, остри критики към Биг Боса ще отправи и най-спокойният човек в Къщата - Анита. Какво ще накара дори дзен дамата да избухне, ще разберем тази вечер от 20 часа по Нова.

Вижте участниците в новия Big Brother (СНИМКИ)

След голяма пауза вчера в ефирa се завърна Big Brother! Една от големите изненади за феновете на риалити формата тази година е, че за ...

В живото предаване снощи, прагът на Къщата прекрачиха две силни дами - Николина и Аделина. Веднага след това, Биг Боса на Къщата имаше право да номинира еднолично двама съквартиранти. Той избра Братухчев и Кирил. Решението му разстрои и ядоса двамата мачовци, а довечера ще видим острите им реакции и коментарите на Кристиян.

Още за Big Brother четете в iwoman.bg!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com