Дневен хороскоп за 12 февруари

11991
Дневен хороскоп за 12 февруари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес ще имате някакво неразбирателство с половинката ви. Сякаш ще говорите на различни езици. Някой от двамата си е поставил за цел да говори напук. Ако сте вие – спрете.

Телец

Днес партньорът ви ще подложи на проверка чувствата и лоялността ви. Може би трябва да му зададете въпроса – защо, особено ако смятате, че не сте заслужили да бъдете проверявани.

Близнаци

Днес се погрижете преди всичко за вашия собствен комфорт. За целта може да си позволите всички, позволени от закона средства. И никаква гузна съвест!

Рак

Днес чувствата ви ще изненадат дори самите вас. Ако се занимавате с изкуство изразете емоциите си там, но в никакъв случай не ги споделяйте с живи човешки същества.

Лъв

Днес си подарете един приятен ден в любимото ви заведение. С партньора ви може да обсъдите истински сериозните неща от живота без да се страхувате, че ще бъдете отхвърлени.

Дева

Това е ден, в който е добре да си дадете реална сметка за действията си. Не може да не се промените и да очаквате промяна в живота си.

Везни

Денят ще бъде такъв, какъвто си го направите. Може би е време на премахнете някои от претенциите си към останалите. Така наистина ще се наслаждавате на много по-приятно общуване.

Скорпион

Не бързайте да се радвате на новината, която ще научите сутринта. Като се вгледате по-дълбоко ще видите, че в нея има много подводни камъни. Въздържете се от реакция.

Стрелец

Днес ви очаква напрегната ситуация, в която може да станете свидетели на кавга между двама души, които обичате. Не взимайте страна, дори да смятате, че единият от двамата е прав.

Козирог

4-те зодии, които влизат в живота ти и... остават там завинаги

Да се влюбиш е лесно, да обичаш е сложна задача, а да останеш завинаги - непосилно за някои. Има зодии, които държат на любовта, обещан...

Днес половинката ви ще има нужда от вашата подкрепа. Опитайте се напълно рационално да представите плюсовете и минусите на възможностите. В никакъв случай не се ръководете от вашите лични предпочитания.

Водолей

Днес е добре да се опитате да излезете извън рамките на вашата връзка. Опитайте се да погледнете човека до себе си с очите на непознат. Така ще получите отговорите на въпросите, които си задавате отдавна.

Риби

Днес ще разберете, че вашите предразсъдъци наистина ви играят лоша шега. Човекът до вас е много повече, отколкото си мислите и действително може да му се доверите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колко време се варят яйцата за боядисване?

Как се пише: опасност или опастност?

Това са зодиакалните знаци с най-добрата интуиция!

Най-добрата рецепта за веган бъркани яйца

Защо първото боядисано великденско яйце задължително е червено?

Сварете яйцата така, за да издържат по-дълго

11-годишно дете откри останки от древно същество по-голямо от син кит

Сложете този плод до козунака, за да остане мек и пухкав по-дълго

Люлякът ще издържи 2 пъти по-дълго във вазата, ако направите това

Пълнолуние на 24 април 2024 - какво трябва и какво НЕ трябва да се прави

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com