Дневен хороскоп за 13 май

15337
Дневен хороскоп за 13 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден изцяло се придържайте към правилата. Всяка крачка в страни ще бъде забелязана и санкционирана. Хората ще ви вярват за всичко, което кажете и няма да се усъмнят в нищо. Не забравяйте, че денят си има край и следва нов де в който нещата ще са коренно различни.

Телец

През този ден умението ви да проявявате съчувствие ви дава възможност да разбирате по-добре хората. Вие сте способни да вникнете в чувствата и емоциите им, за което ще бъдете възнаградени с истинско приятелство.

Близнаци

Тази събота проблемът ви няма да е в това как да правите нещата. В това отношение всичко е наред. Може би просто сте съсредоточили силите си не върху този въпрос, върху който трябва.  Огледайте се около себе си и подберете правилните цели.

Рак

Тази събота силите ви няма да са безкрайни, поради тази причина ще трябва да ги изразходвате много внимателно. Дръжте очите си отворени на четири и бъдете много предпазливи във всичко, което правите.

Лъв

Големият хороскоп за лято 2017 г.

Чакат ни много незабравими емоции до края на 2017 г. Всяка зодия ще се сблъска с предизвикателства, но и ще посрещне много позитивни сл...

Тази събота няма да ви свърта на едно място и това е напълно нормално. Хубавото е, че ще имате голям избор от дейности. Изберете тази, която ще ви заведе най-далеч и ще ви даде възможност за най-много движение.

Дева

Лекотата, с която харчите пари за всевъзможни дейности, в края на краищата ще ви донесе не малки загуби. Когато става въпрос за пари трябва да мислите много повече. Все пак лятото тепърва започва.

Везни

Днес не започвайте важни разговори с вашата половинка. Ако нещо не ви е ясно – задавайте колкото се може повече въпроси, но нека да бъдат добронамерени. Излишните спорове може да доведат до ненужен скандал.

4-те зодии, които са най-добрите съпрузи

Това са зодиите, за която всяка жена може да мечтае. Ето кои са те и какво ги прави толкова специални партньори.Овен Овните са изключи...

Скорпион

През този ден може да си позволите да поемете риск, но нека все пак има малко мисъл и повече разум в него. Демонстрацията на сила не е най-доброто, с което може да блеснете, така че заложете на ума и добре подбраните думи.

Стрелец

Това е ден, в който нищо няма да ви бъде дадено даром. Това е добре, защото лесните неща не са особено трайни. Бъдете по-взискателни към себе си, но не и към половинката ви.

Козирог

Дневен хороскоп за 12 май

Овен Днес някой може да ви предложи участие в съмнителна дейност. Проблемът е, че всичко ще изглежда доста интригуващо. Знайте, че кол...

През този ден във всичко, което правите днес трябва да бъде добре премерено и проверено. Колкото и да сте добри и вие правите грешки и пропуски и сега някои от тях може да ви се отразят неблагоприятно.

Водолей

Това е ден, който ще ви предостави добра възможност да подобрите финансовото си състояние. Макар че е почивен ден сега ще имате реалния шанс да станете по-богати. Не очаквайте да завалят пачки пари към вас, но ще направите първите крачки към целта.

Риби

Тази събота ви предстои да се занимаете с нещо, което не познавате добре. Това не бива да ви притеснява, защото ще проявите неподозиран талант. Може да се осланяте 100% на интуицията си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Studio Grim: Най-иновативното студио за грим в България

Учителят Дънов за лъжата: Изменя химическия състав на кръвта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com