Дневен хороскоп за 17 април

20096
Дневен хороскоп за 17 април
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес бъдете верни на убежденията си, но не изключвайте възможността позицията ви да може да се промени в даден момент. Това е ден за толерантност.

Телец

Подозренията ви може и да се окажат основателни, но докато това не стане ясно се дръжте така, сякаш нищо не се е случило. Това е ден за самоконтрол.

Близнаци

Представете си нещата, така както искате да изглеждат и вероятността те да  случат точно по този начин ще се повиши. Оптимизмът прави чудеса!

Рак

Не се осланяйте на стария си опит. Хората са различни и малко вероятно е една формула да работи за всички. Не случайно е измислен индивидуалният подход.

Лъв

Този вторник ще е добър, заради поуките, които сте си взели от изминалия период. Нямате право на повторение на същите грешки, въпреки че не съществува такъв риск.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 16-20 април

Овен Чувствата и емоциите ви са в разцвет, а пиперливото ви чувството за хумор действа като афродизиак на срещуположния пол. Телец Ж...

Дева

Денят ще премине много приятно. Чак ще ви е яд, че не сте обърнали достатъчно внимание на някои моменти.  Вечерта може да си легнете по-рано, за да върнете лентата назад и да преживеете отново хубавите моменти.

Везни

Днес имате пълното право да подложите на съмнение информацията, която ви се предлага, без да се обвинявате за това. Това е ден за проучване и проверка.

Скорпион 

Седмичен хороскоп за 16-22 април

Овен През тази седмица насочете усилията съм служебната сфера. Това е мястото, където ще постигате успех и ще ви върви като по вода. З...

Този вторник ще получите интересно предложение. Ще ви се иска да се втурнете през глава в него. Помислете добре как ще може да го съчетаете с останалите си ангажименти.

Стрелец

Денят ще ви донесе информация, която е добре да използвате да своето собствено развитие и полза. Оставете другите да правят каквото искат, важното е вие как ще излезете от ситуацията и трябва да се опитате да го направите наистина добре.

Козирог

Времето ще покаже дали сте били прави или не.  Сега е важно да действате според вашия личен морал, а не заради някого. В този живот нямаме прекалено много време да бъдем себе си.

Eто как различните зодии преживяват раздялата

Разделите са трудно нещо, което всеки човек преживява по различен начин. Някои се затварят в себе си и плачат с дни, други си дават сам...

Водолей

Този вторник ще ви накара да тичате повече отколкото сте планирали. Запишете си главните идеи и не забравяйте написаното. Ще ви потрябва в цялата тази суматоха. Вечерта може да си позволите чаша вино.

Риби

Денят обещава да е споделен, само ако вие самите сте готови да отвърнете с търпение и взаимност. В противен случай няма защо да се сърдите. Малцина са онези, които се раздават безрезервно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com